Tietoliikennekaapelit syttyivät tuleen, mikä aiheutti tilapäisen sähkökatkon Pattayassa

KUVA: 77kaoded

Pattaya-

Tietoliikennekaapelit syttyivät tuleen Pattayalla tänään puolenpäivän aikaan ja aiheuttivat sähkökatkon joissakin osissa kaupunkia.

Pattayan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta Soi Nern Plubwanissa 7-11:n edessä.

Palomiehet saapuivat paikalle useilla paloautoilla ja havaitsivat, että tuli oli jo liekeissä ja levisi useille pääosin tietoliikennekaapeleille.

Palon sammuttaminen ja hallinta kesti noin kaksikymmentä minuuttia, mikä esti sitä leviämästä läheisiin yrityksiin.

Kaapelit vaurioituivat pahasti ja sähköt katkaistiin, kun maakunnan sähköviranomaisen toimiston henkilökunta työskenteli kaapeleiden korjauksessa. He totesivat, että ongelma aiheutti sähkökatkoksia niin sanotulla pimeällä puolella, joista osa kesti pitkiä aikoja.

Tarkkaa syytä eivät viranomaiset ole toistaiseksi määrittäneet.

Pattaya Newsin tarina

LÄHDE: 77 kaoded

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.