Yhdeksäntoista matkustajaa pelastettiin, kun kiertoajelubussi liukastui tien reunaan rankkasateen vuoksi Udon Thanissa

Udon Thani -

Yhdeksäntoista matkustajaa pelastettiin turvallisesti sen jälkeen, kun matkustajabussi liukastui tien reunan yli Udon Thanissa ajaessaan liukkaalla tiellä eilen 22. elokuuta illalla.

Poliisit ja pelastushenkilöstö saivat hälytyksen Mittraphap Roadilla tapahtuneesta auto-onnettomuudesta noin kello 7. Nakornchai-Air-bussissa oli joukko iäkkäitä kansalaisia, munkkeja ja sotilaita, ja sen nähtiin kääntyvän ja syöksyvän tienvarteen.

Yksi matkustaja loukkaantui vakavasti ja kiidätettiin läheiseen sairaalaan, kun taas muut loukkaantuivat lievästi yrittäessään paeta ajoneuvosta.

Linja-autonkuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu, kertoi poliisille, että bussi lähti terminaalista vain 45 minuuttia ennen kuin se alkoi ajaa ulos raiteelta, koska hän ajoi mutkassa ja liukkaalla tiellä kovan sateen vuoksi.

Kuljettaja kertoi toimittajille: "Tie oli erittäin liukas johtuen jatkuvasta sateesta aikaisin illalla. Bussi alkoi menettää hallinnan ja kaatui lopulta tien reunaan. Onneksi istuneet matkustajat eivät kuolleet.

”Kaikkien tulee olla varovaisia ​​ajaessaan tämän sadekauden aikana. Sade ja liukkaat tiet voivat aiheuttaa onnettomuuden milloin tahansa."

Kuva: Khaosod

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.