Pattayan poliisi lisää partioita ja kultakauppojen tukea, kun tilarikosten kerrotaan lisääntyvän

Pattaya-

Vastauksena siihen, mitä Pattayan poliisi sanoo paikallisten mahdollisuuksien rikosten piikkinä, partioita on tehostettu paikallisesti ja poliisi pyrkii tukemaan paikallisia kultakauppoja.

Everstiluutnantti Nitat Waen, Pattayan poliisin apulaisjohtaja, puhui Pattaya Newsille eilen illalla sen jälkeen, kun poliisi vieraili useissa kultakaupoissa alueella.

Everstiluutnantti Nitat totesi, että Covid19-pandemiatilanteen vuoksi taloudellinen vaikutus Pattayaan oli ollut erityisen ankara. Kaupunki on yleensä riippuvainen ulkomaalaisista turisteista, jotka eivät tällä hetkellä pääse maahan Covid-19:n vuoksi. Viime vuonna Pattaya City oli maailman yhdeksänneksi vierailluin kaupunki, ja siellä vieraili noin kymmenen miljoonaa ulkomaalaista kävijää. Tänä vuonna Thaimaa kokonaisuutena saattaa nähdä vain XNUMX-XNUMX miljoonaa ulkomaalaista turistia, ja lähes kaikki heistä tulivat tämän vuoden tammi-maaliskuussa.

Tämän seurauksena työttömien, köyhien ja kodittomien määrä alueella oli Nitatin mukaan nousussa. Hän sanoi, että suurin osa tällä hetkellä raportoiduista rikoksista ei ollut ammattirikollisilta vaan epätoivoisilta ihmisiltä, ​​jotka eivät halua satuttaa ketään vaan etsivät mahdollisuuksia ja tuntevat, ettei heillä ole muita vaihtoehtoja. Kultaisten kaulakorujen, matkapuhelimien ja laukkujen ryöstöjen on kerrottu lisääntyneen.

Vaikka viime aikoina ei ole tapahtunut pankki- tai kultakauppojen ryöstöjä, Pattayan poliisi uskoo, että niistä voi tulla mahdollinen kohde, koska rajat pysyvät suljettuina ja monet jäävät työttömäksi. Siksi poliisi on kiertänyt erityisesti kultakauppoja ja tehnyt yhteistyötä niiden kanssa turvatoimien lisäämiseksi.

Everstiluutnantti Nitat sanoi myös erityisesti, että partioita tehostetaan Jomtien Beachin alueella sen jälkeen, kun ranta-alueella on raportoitu tapahtuneen useita pieniä pikkurikoksia, erityisesti yöllä. Hän neuvoi, että asukkaat eivät käytä kultaisia ​​tai näyttäviä koruja ja pitävät henkilökohtaiset omaisuutensa lähellä. Hän myös neuvoi olemaan kantamatta suuria rahasummia ja soittamatta poliisille numeroon 191, jos huomaat jotain epäilyttävää.

Lopuksi hän sanoi, että poliisi ja Chonburi Homeless Shelter tavoittivat kasvavaa määrää kodittomia ja tarjoavat tukea ja apua, mukaan lukien bussilipun omaan kotimaakuntaansa, jos he eivät ole paikallisia. Monien kerrottiin kuitenkin kieltäytyneen tarjouksista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/