Mobiilisovellus ulkomaalaisten matkailijoiden seurantaan otetaan käyttöön Thaimaassa lokakuussa

Bangkok -

Puttipong Punakan, digitaalitalouden ja -yhteiskunnan (DES) kuvernööri, paljasti tiistaina 19. elokuuta, että DES ja asiaankuuluvat osastot aikovat nopeuttaa ulkomaalaisia ​​jäljittävän mobiilisovelluksen kehittämistä estääkseen COVID-19-pandemian pahenemisen. ennen maan avaamista uudelleen ja ulkomaisten turistien toivottamista tervetulleeksi.

Menettelyn tunnustivat ja hyväksyivät myös kansanterveysministeriön, ulkoasiainministeriön, matkailu- ja urheiluministeriön, sisäministeriön liikenneministeriön, maahanmuuttoviraston ja digitaalisen hallinnon kehittämisviraston edustajat.

Luutnantkuvernöörin mukaan hakemus menisi ensisijaisesti koekäyttöön alkaen ulkomaisista turisteista, joilla on matkailu- ja urheiluministeriön "Thailand Elite Card" -kortti.

Seurantasovellus on tällä hetkellä Digitaalisen hallinnon kehittämisviraston (SAO) kehittämisessä ja vastuulla, ja sen odotetaan valmistuvan lokakuussa.

Thaimaassa on useita seurantasovelluksia, joita käytetään tällä hetkellä COVID-19:n leviämisen estämiseen, kuten Thai Chana, Mor Chana ja AOT Airport App. Vielä keskustellaan siitä, kehitetäänkö olemassa oleviin sovelluksiin turistiosio vai kehitetäänkö uusi vain ulkomaalaisille soveltuva sovellus.

”Uusi seurantasovellus on kehitettävä erityisesti ulkomaalaisille ja se on tehtävä mahdollisimman pian, koska haluamme estää COVID-19:n leviämisen maassa. Jos viruksen leviämisessä olisi ongelmia, sovelluksesta olisi hyötyä niiden nopeassa jäljittämisessä ja epidemian tehokkaassa hallinnassa”, Puttipong sanoi.

Thaimaan hallituksen viranomaiset ovat toistuvasti todenneet, että yksityisyydestä kiinnostuneiden seurantasovellusta käytettäisiin vain Covid-19-koronaviruksen tukahduttamiseen. Tarkat tiedot sovelluksesta odotetaan julkaistavan muutaman seuraavan viikon aikana ennen lokakuuta.

Thaimaan matkailuviranomainen ilmoitti tänään myös, että Phuket avautuu rajoitetulle määrälle pitkäaikaista oleskelua matkailijoita lokakuussa, mutta tarkat tiedot suunnitelmasta ovat edelleen rajalliset ja se sisältäisi karanteenin ja pakollisen viikon Phuketissa karanteenin jälkeen.

Kuva: Thaimaan kuninkaallinen hallitus

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.4 (5 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.