Mies pelastettiin hirttäytyessään puuhun Pattayalla

Pattaya-

31-vuotias mies selvisi eilen illalla Pattayalla yrittäessään hirttää itsensä mangopuun alle.

Pelastuslaitos hälytettiin Moo 5 Nongpruessa sijaitsevalle asuinalueelle kello 9.

Pelastustyöntekijät ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen 31-vuotiaan miehen, jonka nimi oli salattu, roikkumassa mangopuun köydestä kaulassaan.

Hänet tuotiin nopeasti alas puusta. Ensiapuhenkilöt antoivat elvytyssuorituksen ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hänen sukulaisensa kertoivat Pattayan poliisille, että mies lähti kotoa aiemmin päivällä eikä palannut kotiin. He etsivät häntä ennen kuin löysivät hänet roikkumasta mangopuusta.

He eivät tiedä syitä, miksi hän halusi tappaa itsensä, ja väittävät, ettei hänellä ollut merkkejä stressistä tai ongelmista.

Jos sinä tai joku tuntemasi kärsii masennuksesta tai tarvitsee apua, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä jonkun kanssa juttelemaan. Suosittelemme Thaimaan Samarialaisia, saatavilla Facebookissa tai tästä linkistä.

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.