Kolme ihmistä loukkaantui vakavasti lava-auton törmättyä pylvääseen ja sedaniin Chonburissa

Chonburi-

Kolme ihmistä on loukkaantunut vakavasti, kun lava-auto menetti eilen hallinnan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen ja sedaniin Bang Bueangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen iltapäivällä Nongchark – Panat Nikhom Roadilla Nong Bondangissa.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen lava-auton, vaurioituneen sedanin ja vaurioituneen sähköpylvään.

Lava-auton kuljettaja oli nimeltään Tanya Taptim, 25, ja hänen matkustajansa on Arpara Naetraban, 19.

Sedanin kuljettaja oli nimeltään rouva Sumalee Jaroenrat, 50. He kaikki saivat vakavia vammoja ja heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Todistaja, Songcahi Wodthong, 21, kertoi Pattaya Newsille, että lava-auto ajoi suurella nopeudella sateessa. Pakettiauto menetti hallinnan ennen kuin törmäsi keskusvarastoon ja sähköpylvääseen.

Tämän jälkeen lava-auto törmäsi vastakkaisella kaistalla olevaan sedaniin.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.