Thaimaan hallitus korostaa jälleen kerran, että hätäasetus ei ole poliittinen ja tarpeellinen

Bangkok-

Varapääministeri kenraali Prawit Wongsuwan puhui tiedotusvälineille tänään ja vahvisti, että poikkeustila on edelleen tarpeen Covid-19-koronaviruksen hallinnassa.

Kansallinen turvallisuusneuvosto ja Covid-19-tilannehallintokeskus hyväksyivät asetuksen jatkettavaksi syyskuun loppuun. Asetus antaa hallitukselle laajan kyvyn johtaa "ylhäältä alas" -näkökulmasta ja antaa erityisesti pääministerille monia kykyjä. Asetus antaa myös mahdollisuuden rikkomisesta ankariin sakkoihin ja vankeusrangaistuksiin.

DPM Prawit kuitenkin totesi, että kaikki yhteiskuntaan vaikuttaneet osa-alueet, kuten ulkonaliikkumiskielto, kotimaan matkustusrajoitukset tai joukkokokoontumiskielto, oli poistettu, koska Thaimaassa ei ole havaittu paikallisesti levinnyt tapausta lähes 90 päivän kuluessa. .

DPM Prawit totesi, että syy asetuksen jatkamiseen ei liity mitenkään protesteihin, vaan se on tarpeen karanteeniprosessin asianmukaiseksi hoitamiseksi erityisesti kansallisesta näkökulmasta. Hän totesi, että jos asetus kumottaisiin, maakuntien olisi johdettava prosessia paikallisesti, mikä saattaa aiheuttaa karanteenirikkomuksia ja ongelmia.

DPM Prawit korosti myös, että virus oli edelleen erittäin uhka maailmanlaajuisesti, ja viittasi muihin maihin, jotka olivat näennäisesti eliminoineet viruksen, kuten Australiaan, Hongkongiin, Vietnamiin ja Uuteen-Seelantiin, mutta saivat uusia epidemioita.

Kriitikot väittävät, että hätäasetusta ei tarvita ja karanteenitilanne voidaan hoitaa olemassa olevilla laeilla, kuten taudintorjuntalakilla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/