Pattayan yksiraiteinen rakentaminen Second Roadille aloitetaan vuonna 2024

Pattaya-

Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan 2024 prosenttia paikallisista asukkaista, jotka osallistuivat julkisiin kuulemistilaisuuksiin, ovat kannattaneet Pattayan yksiraiteisen radan rakentamista Second Roadille. Yksiraiteisen radan rakentamisen odotetaan alkavan vuonna 26, ja investointien arvioidaan olevan XNUMX miljardia bahtia.

 

 

 

Yksiraiteinen kokonaissuunnitelma koostuu neljästä pääradusta ja 22 pienemmästä Pattayan monorail-järjestelmän syöttölinjasta. Rakentamisen ensimmäinen prioriteetti on vihreä linja, joka edustaa enimmäkseen Pattayan keskustaa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Viimeinen julkinen kuuleminen pidettiin tänään Pattayan kaupungin hallinnollisen apulaisjohtajan Kietisak Sriwongchain ja yksiraiteisen projektin johtajan Phongtawee Lertpanyawitin johdolla.

 

Mr. Pongtawee kertoi The Pattaya Newsille "XNUMX prosenttia Pattayan asukkaista kannatti monorail-rakentamista Pattaya Second Roadille viimeisessä julkisessa kuulemisessa."

 

"Jotkut paikalliset olivat kuitenkin huolissaan rakentamisesta, koska Pattaya Second on kapea. Rakentaminen saattaa heidän huolensa mukaan vaikuttaa liikenteeseen ja vahingoittaa maisemia. Olemme myös tietoisia Songtaew- (baht-bussi) -kuljettajien ja moottoripyörätaksinkuljettajien huolenaiheista, koska he ovat huolissaan siitä, että se voi vaikuttaa heidän tuloihinsa, ja käsittelevät heidän huolenaiheitaan erikseen." Pongtawee lisäsi.

 

– Keskustelemme näistä ongelmista mahdollisten lisäratkaisujen löytämiseksi ennen rakentamisen alkamista.

 

 

"Rakentamisen odotetaan alkavan vuonna 2024 ja olevan käyttövalmis vuoteen 2027 mennessä. Lisää linjoja tulee jatkossa, mutta tällä hetkellä pääpaino on Vihreän linjan rakentamisessa."

Vihreällä linjalla on yhteensä 13 asemaa ja se alkaa suunnitellulta suurnopeusjuna-asemalta, joka on osa Itäisen talouskäytävän suunnitelmaa. Suunnitelman mukaan yksiraiteinen rata kulkee Second Roadin yläpuolella, missä suurin osa rakennuksista on suunnittelijoiden mukaan neljän kerroksen alla.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.