Intia neuvottelee kolmentoista maan kanssa matkailukuplapolitiikasta, mukaan lukien Thaimaa

Intian siviili-ilmailuministeriön Hardeep Singh Purin mukaan Thaimaa on XNUMX maan joukossa Intian matkakuplapolitiikassa, josta neuvotellaan parhaillaan kansainvälisten lentojen perustamisesta.

Muita XNUMX maata ovat Australia, Italia, Uusi-Seelanti, Japani, Singapore, Nigeria, Bahrain, Israel, Kenia, Filippiinit, Venäjä ja Etelä-Korea.

Ministeriö totesi verkossa tiistaina 18. elokuuta, että neuvottelut hyödyttäisivät edelleen näiden maiden kansalaisia ​​sekä näissä maissa tällä hetkellä asuvia intialaisia.

Kahdenväliset matkakuplasopimukset antavat myös molempien maiden kansallisille lentoyhtiöille mahdollisuuden harjoittaa kansainvälisiä lentoja maailmanlaajuisten matkustusrajoitusten aikana, ja molempien maiden kansalaiset voivat palata tai vierailla toistensa kanssa tietyin säännöksin ja rajoituksin. Todetaan, että tämä ohjelma ei ole yleistä matkailua varten, vaan pikemminkin palauttaakseen jonkin verran normaalia lentotoimintaa.

Puri mainitsi myös, että maa on aiemmin onnistunut solmimaan lentomatkustusjärjestelyjä Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Ranskan, Saksan, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Qatarin ja Malediivien kanssa heinäkuusta lähtien ensisijaisesti lähettääkseen jumiin jääneet ihmiset takaisin heidän luokseen. perheitä.

”Yritämme aina tavoittaa jokaisen pulaan jääneen kansalaisen. Yksikään intiaani ei jää jälkeen”, Puri päätti.

Kuva: India Today

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.