Big Bike Ridersiltä vaaditaan erillinen ajokortti Thaimaassa

Bangkok -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt eilen 18. elokuuta alkaen ministeriön määräykset isojen pyöräilijöiden ajokorttien myöntämisestä ja uusimisesta vähentääkseen liikenneonnettomuuksia ja edistääkseen ajoneuvojen turvallisuutta, varahallituksen tiedottaja Traisulee Traisoranakul totesi Associated Thai Pressille.

Varapuheenjohtajan mukaan isot pyöräilijät tarvitsevat erillisen ajokortin kuin pienemmät moottoripyörät ja skootterit, ja heidän on läpäistävä erityinen koulutus ja ajokoe ennen ajokortin myöntämistä.

Hallitus uskoo, että uusien määräysten ehdottaminen vähentää koko maassa lisääntyviä onnettomuuksia, jotka usein johtuvat suurista pyöristä.

Traisulee kertoi Associated Pressille: "Isot pyörät tarjoavat vahvemman ja tehokkaamman moottorin ja vaativat taitavia ajajia. Mutta koska näille ajoneuvon käyttäjille ei koskaan otettu käyttöön asianmukaisia ​​määräyksiä ja rajoituksia, monet uudet isot pyöräilijät olivat tien päällä ja alkoivat aiheuttaa toistuvia liikenneonnettomuuksia.

”Näiden määräysten tavoitteena on vähentää liikenneonnettomuuksia, edistää kaikkien ajajien ja jalankulkijoiden liikenneturvallisuutta sekä päivittää koulutusta ja kokeita nykytilanteeseen sopiviksi. Koulutuksen ja testauksen yksityiskohdat tiedottaa myöhemmin Maaliikenneministeriön pääjohtajan toimesta.

Pattaya News toimittaa päivityksiä uudesta lisenssiprosessista, kun tiedot julkaistaan. On myös huomattava, että alkuperäisessä ilmoituksessa ei nimenomaisesti mainittu, minkä kokoista pyörää pidettäisiin isona pyöränä. Tämä todennäköisesti korjataan lopullisessa järjestyksessä.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.