Sadat opiskelijat osoittavat mieltään opetusministeriön edessä Bangkokissa, opetusministeri tulee olemaan tekemisissä väkijoukon kanssa

Bangkok-

Sadat opiskelijat järkyttyneinä ja totesivat, etteivät he pysty ilmaisemaan itseään poliittisesti koulussa, muun muassa huolissaan, protestoivat opetusministeriössä Bangkokin tänään iltapäivällä.

Suuri, rauhallinen joukko, joka ampui kolmen sormen uhmakuvaa ja sitoi valkoisia nauhoja ministeriön ympärille, vaati opetusministeriötä kuuntelemaan heidän huolenaiheitaan. Suurin osa läsnä olevista opiskelijoista kuului #Badstudent-liikkeeseen. Monet opiskelijat myös puhalsivat pilleihin, mikä kritisoi opetusministeriä osallistumisesta demokratian vastaisiin mielenosoituksiin vuonna 2014, jotka tunnettiin joissakin piireissä "pillijoukkona". Joitakin opiskelijoiden huolenaiheita ovat syytökset opettajien nuhtelemisesta heidän mielipiteensä ilmaisemisesta poliittisesti, kyvyttömyys saada ilmaista kyselyä, huoli pukeutumissäännöistä, raportit opettajien fyysisestä pahoinpitelystä ja kyvyttömyys antaa kriittistä palautetta. Opiskelijat eivät olleet ainoita paikalla, vaan paikalle saapui myös monia aikuisia, jotka osoittavat solidaarisuutta opiskelijoille.

Opetusministeri Nataphol Teepsuwan, josta monet mielenosoittajat vaativat hänen eroaan ja ilmoittivat, ettei hän tukenut heidän näkemyksiään ja mielipiteitään, tuli suoraan väkijoukon eteen ja istui maassa ryhmän kanssa noin XNUMX minuuttia. saamalla heidät avoimeen vuoropuheluun ja keskusteluun. Jotkut mielenosoittajat jatkoivat pillien puhaltamista eivätkä olleet kiinnostuneita olemasta tekemisissä hänen kanssaan, vaikka jotkut niin tekivät. Ministeri pyysi alun perin oppilaita tulemaan rakennukseen ja istumaan hänen kanssaan nurmikolle, mutta opiskelijat kieltäytyivät ja pakottivat ministerin tulemaan rakennuksen ulkopuolelle puhumaan heidän kanssaan. On huomattava, että ministeri pakotettiin istumaan väkijoukon aivan takarivissä, ja monet vastustivat häntä.

Huomionarvoista, että opetusministeri totesi, että hän käsittelee opiskelijoiden valitukset tiukoista hiustenleikkaussäännöistä välittömästi, vaikka muut valitukset vievät aikaa. Ministeri myös sitoi symbolisesti itselleen yhden valkoisista protestinauhoista ja sanoi seisovansa opiskelijoiden rinnalla ja kannattavansa heidän oikeuttaan sananvapauteen, mutta että se on tehtävä laillisesti eikä perustuslakeja rikota.

Opetusministeri kertoi myös harkitsevansa kanavan luomista opiskelijoille suoraan palautetta/huolensa antamiseen ja harkitsevansa kouluihin tilan luomista ilmaisunvapaudelle. Hän myös vakuutti opiskelijoille, että hänen mukaansa he eivät joutuisi uhkailemaan tai häiritsemään pelkän mielipiteensä rauhanomaisen ilmaisemisen.

Protesti on vasta viimeisin demokratiaa edistävien mielenosoitusten sarjassa, voit lukea niistä lisää täältä:

Toimittajan huomautus: Olemme päättäneet olla julkaisematta kuvia opiskelijoista suojellaksemme heidän nimettömyyttään, ja koska monet ovat alaikäisiä, olemme julkaisseet vain kuvan opetusministeristä, joka haluaa puhua opiskelijoiden kanssa. Kuvan on ottanut Thaienquirer.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/