Iäkäs itävaltalainen mies kuoli etutörmäyksessä Phuketin tiellä

Phuket-

Itävaltalainen, 77-vuotias mies, kuoli matkalla sairaalaan, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi henkilöautoon Muengin alueella Phuketissa eilen 18. elokuuta yöllä.

Karonin poliisiaseman poliisit ja pelastustyöntekijät saivat hälytyksen tapahtumasta noin kello 7. Vasemmalle kaistalle pysäköinyt henkilöauto löytyi vaurioituneena sen edestä, kun taas romutettu moottoripyörä nähtiin neljän metrin päästä ja kaksi loukkaantunutta tiellä makaamassa.

Itävaltalainen ratsastaja ja hänen matkustajansa Kannika Surat, 29, loukkaantuivat vakavasti ja löydettiin tajuttomina. Pelastajat veivät heidät läheiseen sairaalaan, mutta itävaltalainen mies todettiin kuolleeksi saapuessaan sairaalaan. The Pattaya News salasi itävaltalaisen miehen nimen, koska oli epäselvää, oliko hänen suurlähetystöönsä ja perheenjäseniään ilmoitettu hänen kuolemastaan ​​julkaisuhetkellä.

Alkututkinta paljasti, että etukolari tapahtui, kun itävaltalaisen miehen kuljettama moottoripyörä ajautui vastaantulevalle kaistalle yrittäessään ajaa kaarteessa, jolloin ajoneuvo törmäsi suoraan vastaantulevaan pakettiautoon.

Pakettiauton kuljettaja, 56-vuotias Wirat Buapri, joka ei loukkaantunut ja odotti poliisiviranomaisia ​​paikalla, väitti, että törmäys oli väistämätön.

Poliisi everstiluutnantti Channarong Pakrongkeua Karonin poliisiasemalta sanoi, että tutkijat tekevät alkoholitestin itävaltalaisen moottoripyöräilijän ja pakettiauton kuljettajan ruumiille.

Poliisi kertoi Associated Pressille: "Meidän piti tarkistaa, olivatko kaksi kuljettajaa osallisena alkoholin nauttimiseen ennen ajoa ja mikä lopulta aiheutti kuolemaan johtavan tapauksen. Odotamme tuloksia ennen kuin ryhdymme mahdollisiin oikeustoimiin."

Testien tulokset eivät olleet selviä tänä iltapäivänä, 19. elokuuta.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.