Sisäministeriö ilmoittaa, että kunnallisvaalit järjestetään vielä tämän vuoden loppuun mennessä

BANGKOK – Vaalilautakunnan (EY) vahvistaessa valmiutensa järjestää kunnallisvaalit ja kehottaen hallitusta pitämään ne nopeasti, sisäministeriö ilmoitti tänään, että uudet vaalipiirit määritellään selkeästi tämän lokakuun jälkeen.

Varasisäministeri Nipon Bunyamanee sanoi tänään, että kunnallisvaalien aikaraja on tämän vuoden lopussa. Vaalipiirien laatimisen jälkeen pidetään tapaaminen EU:n kanssa, jossa keskustellaan jatkovalmisteluista.

Kokous päättää ensin pidettävien kunnallisvaalien tyypit ennen kuin se antaa päätöksensä hallituksen käsiteltäväksi. Mr. Nipon sanoi, että kunkin tyyppiset paikallisvaalit tulisi järjestää eri päivinä sekaannusten estämiseksi, ja usean tyyppisiä äänestyslippuja käytetään.

Ei ole päätetty, järjestetäänkö Bangkokin kuvernöörivaalit ennen kunnallisvaaleja vai niiden jälkeen, mutta apulaissisäministeri on vaatinut, että Bangkokin pääkaupunkiseudun valtuuston on varauduttava kustannussäästöihin.

Pattaya News huomauttaa, että monissa osissa maata ei ole pidetty oikeita paikallisvaaleja vuoden 2014 sotilasvallankaappauksen jälkeen ja että monet johtajat nimitettiin valittiin vastaan. Kunnallisvaalit tuovat perinteisesti myös alkoholikiellon, joten on syytä pitää silmällä. Pidämme lukijamme ajan tasalla mahdollisista paikallisvaalien ajankohdista alueellamme.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/