Lisätietoa Thaimaan uudesta taloustilanteen hallinnan keskuksesta talouden elvyttämiseksi

Bangkok-

Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on allekirjoittanut määräyksen "Center for Economic Situation Administration" eli CESA:n perustamisesta, joka hoitaa taloudellisen ja sosiaalisen kuntoutuksen COVID-19-pandemian leviämisen jälkeen.

Keskus myös luo pohjan taloudelliselle kehitykselle COVID-19:n jälkeisessä tilanteessa ja varmistaa, että asiaankuuluvien viranomaisten toimet COVID-19:n vaikutuksista johtuvien talousongelmien ratkaisemiseksi toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Se koostuu kahdesta komiteasta. Ensimmäinen on nimeltään "Taloudellisen tilanteen hallinnon komitea", jonka puheenjohtajana toimii pääministeri ja johon kuuluu 10 ministeriä 10 ministeriöstä, Thaimaan keskuspankin pääjohtaja sekä Thaimaan kauppahallituksen, Thaimaan teollisuuden liiton edustajat. ja Thaimaan pankkiliitto.

Toisen komitean, "Talouden johtamistoimenpiteiden käyttöönottoa käsittelevän komitean", puheenjohtajana toimii pääministerin neuvonantaja Pailin Chuchottaworn sekä budjettiviraston pääjohtaja, asianomaisten ministeriöiden pysyvät sihteerit ja pankin pääjohtaja. Thaimaasta jäseninä.

Lisäksi perustettiin kolme alakomiteaa kiireellistä taloushallintoa varten helpottamaan ihmisten ja pk-yritysten vaikeuksia, edistämään investointeja sekä hallinnoimaan eri talouden alojen tukea ja ehdotuksia.

Lisäksi muodostetaan maakuntatason toimikuntia neuvomaan maakuntien kuvernöörejä erilaisten hankkeiden toteuttamisessa paikallisten ihmisten tarpeisiin vastaamiseksi. Hallitus on valmis kuuntelemaan kansalaisten mielipiteitä lääninjohtajien kautta, jotka välittävät ne asiasta vastaaville ministereille.

Lähde: Thaimaan hallituksen PR

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/