Pattayan ranta kunnostetaan noin 160 miljoonalla bahtilla, mukaan lukien maanalaiset yleiset wc:t

KUVA: Sophon-kaapeli

Pattaya-

Pattayan rantaa suunnitellaan kunnostettavaksi 160 miljoonan bahtin budjetilla. Peruskorjaus sisältää korjattuja ja uusittuja kävelyteitä, lisää viheralueita, lisää pysäköintialueita ja maanalaisia ​​käymälöitä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi The Pattaya Newsille viikonloppuna "COVID-19-tilanteen jälkeen turisteja ei enää ollut maan ulkopuolelta. Meidän on siis houkuteltava lisää turisteja maan sisältä ja ohjattava kotimaan matkailua, kunnes rajat avautuvat uudelleen.

KUVA: Sophon-kaapeli

"Kunnostus tapahtuu North Pattaya Beachiltä Pattaya Walking Streetille."

"Treeniä tulee lisää ja maanalaisia ​​käymälöitä suunnitellaan." Pormestari lisäsi.

"Maalaisen wc-hankkeen tavoitteena on parantaa rantamaisemaa ja lisätä tilaa maassa sekä vastata yleisiin valituksiin julkisten käymälöiden puutteesta rannalla." lisäsi pormestari Khunpluem.

KUVA: Sophon-kaapeli

”Myös kulkuväylät ja polut kunnostetaan. Osa kulkuväylistä kärsi vakavia vaurioita salaojituksen rakentamisen aikana, minkä seurauksena ne on korjattava. ”

"Kunnostus alkaa tämän vuoden lokakuussa 160 miljoonan bahtin budjetilla." Pormestari päätti.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kaupunki ehdottaa maanalaisia ​​käymälöitä, vaikka tarkkaa paikkaa ei tiedetä. Pormestari käsitteli tulvia koskevia huolenaiheita huomauttamalla, että Royal Gardenin ja Mike's-ostoskeskuksen parkkihallit ja alemmat alueet eivät koskaan kärsi tulvista ja kaikki wc-alueet rakennettaisiin niiden pohjaratkaisun ja suunnitelman mukaisesti. Hän korosti myös, että kun salaojitustyöt jatkuvat loppuun kaikkialla kaupungissa, mahdolliset tulvat olisivat harvinaisia ​​ja lyhyitä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.83 (6 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.