Thai League jalkapallo jatkuu 12. syyskuuta rajoitettu määrä faneja voi osallistua stadionin pelejä

Thaimaa-

Thaimaan jalkapalloliiga jatkuu ensimmäistä kertaa lähes seitsemään kuukauteen 12. syyskuuta ja liigan toimittajien mukaan fanit voivat osallistua otteluihin henkilökohtaisesti.

Covid-19-tilanteenhallinnan keskus, joka tunnetaan myös nimellä CCSA, vahvisti uutisen aiemmin tällä viikolla. Kuitenkin, kuten on odotettavissa, tilaisuuksissa noudatetaan Covid-19-ehkäisysuuntautuneita sääntöjä.

Osallistujamäärä on rajoitettu, mahdollisesti niinkin alhainen kuin 25 % CCSA:n mukaan, ja heidät on sijoitettava erilleen stadionien läpi. Lisäksi vaaditaan maskeja sekä Thai Chanan (thai kielellä voitto) Covid-19-jäljitysalustan käyttö. Kaikissa peleissä vaaditaan myös käsienpesupisteitä ja lämpötilatarkastuksia.

Jalkapallofanit ovat odottaneet innokkaasti jalkapallon käynnistymistä Thaimaassa, ja alennettujen käyttöasteiden liput menevät todennäköisesti erittäin nopeasti stadionin tapahtumiin.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/