Thaimaa pitää ensimmäisen kansallisen 5G-komitean kokouksen, osoittaa laajaa tukea teknologialle

BANGKOK-

Kansallisen 5G-komitean ensimmäisessä kokouksessa tällä viikolla Thaimaassa sovittiin yleisesti viidennen sukupolven (5G) langattoman viestintätekniikan tukemisesta kaikkien hyödyksi, Associated Pressin mukaan.

Kokouksen puheenjohtajana toimi pääministeri ja puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha, ja 5G-tuen ensimmäisen vaiheen suunnitelmaluonnos hyväksyttiin. Organisaation valitseman teknologian tehokkuuden mittareita ovat verkko, joka toimii vähintään 100 megatavua (MB) sekunnissa kunnallisalueilla ja 50 megatavua sekunnissa muilla alueilla sekä vähintään 98 prosentilla yleisöstä pääsy 5G-signaaleihin. Itäisen talouskäytävän ja Smart Citiesin kattavuus on 100 prosenttia.

Valiokunta hyväksyi myös lyhyen aikavälin pilottihankkeet, mukaan lukien 5G:n käyttö maatalouden tehostamiseen Pha Mhee -koulutuskeskuksessa Chiang Raissa, Roi Jai Rak -projekti Chiang Main maakunnassa ja Smart Hospital -projekti Sirirajin sairaalassa Bangkokissa. on nähdä laitoksen ottavan käyttöön kriittisiä teknologioita ja 5G-parannuksia.

Samalla hyväksyttiin periaatteet 5G:n käytön edistämiseksi teollisuudessa. Toimikunnan tavoitteena on olla edelläkävijä laaja, tasa-arvoinen ja tehokas 5G-käyttö koko maassa.

Pattaya News huomauttaa, että Chonburi ja Pattayan alue ovat myös 5G:n testimarkkinat, koska Pattaya nähdään itäisen talouskäytävän hankkeen keskipisteenä, jonka odotetaan tuovan alueelle huomattavasti enemmän kävijöitä, erityisesti yrityssektorilta. ensi vuosikymmenellä.

Voit lukea lisää paikallisista toimista, jotka koskevat 5G:tä Nongpruessa ja paikallisyhteisössä täällä.

Kymmenen sarjaa 5G WIFI "Smart Poles" -pakettia tulossa Pattayan alueelle tästä kuusta alkaen

Kuva/alkuperäinen lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/