Koulut jatkavat täysiä oppitunteja ja aikatauluja Thaimaassa ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen

Thaimaa-

CCSA (Center for Covid-19 Situation Administration) antoi thaimaalaisille kouluille luvan palata täysiin luokkiin ja koulujen aikatauluihin, vaikkakin edelleen tiukkojen hygienia- ja fyysisten etäisyyksien sääntöjen mukaisesti, tänään ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen Thaimaassa.

Koulut olivat aiemmin olleet mukana erilaisissa niin sanotuissa "uusi normaaleissa" ohjelmissa, kuten opiskelijoille vaihtoehtoiset päivät, luokkahuoneiden huomattavasti pienemmät tilat, joidenkin oppilaiden työskentely kotoa tai etänä ja muita vastaavia suunnitelmia.

Tänään oli ensimmäinen päivä valtakunnallisesti, jolloin koulut saivat jatkaa normaalia kouluaikataulua ja kasvattaa luokkahuoneiden kokoa, vaikka viranomaiset ovat korostaneet, että varotoimia on edelleen ryhdyttävä.

Näihin varotoimiin kuuluvat lämpötilatarkastukset ennen koulua sekä käsienpesupisteet ja fyysisen etäisyyden noudattaminen. Maskin käyttö on kouluissa aina pakollista suurimmalle osalle oppilaista. Joitakin aktiviteetteja ja lisätoimintoja, kuten leikkikenttiä ja ryhmätoimintaa, ei vieläkään järjestetä.

CCSA on sanonut olevansa huolissaan muista maista saaduista raporteista, joiden mukaan, vaikka nuoret eivät näytä sairastuvan Covid-19-tautiin yhtä usein kuin vanhukset tai sairaat, he voivat olla merkittävä oireettomien kantajien lähde ja kantaa korkeampia viruskuormia. viruksesta.

Thaimaassa ei ole virallisesti vahvistettu yhtään paikallisesti levinnyt tapausta lähes 80 päivään.

Lisäksi monien koulujen oppilaita kehotetaan seuraamaan toimintaansa koulun jälkeen ja kenen kanssa he viettävät aikaa ja jakamaan sen opettajille päivittäin raportiksi, joka auttaa "pysäyttämään Covid19:n leviämistä", joka on aiheuttanut sekä kiistaa että kritiikkiä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/