Red Bullin perillistä vastaan ​​nostetun kanteen hylännyt yleinen syyttäjä on eronnut

Bangkok-

Apulaisoikeusministeri Nate Naksuk, joka hylkäsi syytteet kuolemasta Vorayuth Yoovidhyan holtittomalla ajosyytteellä, jätti eronsa eilen 11. elokuuta.

Hänen omien lausuntojensa mukaan eron tarkoituksena oli todistaa hänen rehellisyytensä syytteeseenpanossa ja suojella yleisen syyttäjänviraston (OAG) imagoa ja vaatia, että syyttäjän päätös perustuu asiassa ilmeneviin tosiasioihin ja todisteisiin. .

Sillä välin OAG oli asettanut paneelin tutkimaan syyttäjän päätöstä hylätä syyte Vorayuthia vastaan ​​ja jota johti entinen apulaisoikeussyyttäjä Somsak Bunthong.

Lautakunnalla on valta ja velvollisuus tarkistaa syyttäjän määräyksiä, mukaan lukien se, olisiko todistajien kuulustelu edennyt lain ja rationaalisuuden mukaisesti. Kaikki todisteet ilmoitetaan myöhemmin OAG:lle harkittavaksi.

Nate ja kaikki tapauksesta vastuussa olevat asianajajat joutuisivat kurinpitotuomioistuimeen, jos tapauksen todetaan olevan virheellinen syytepäätös. Toistaiseksi on epäselvää, olisiko hänen erottuaan mahdollisesti vapaa näistä syytteistä.

Pattaya News on käsitellyt tätä tapausta laajasti sivustollamme. Jos etsit red bullia verkkosivustomme hakukentässä, voit tarkastella monia muita artikkeleita, jotka kertovat yksityiskohtaisesti tästä tapauksesta ja monista käänteistä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/