Thaimaan kuninkaallisen laivaston upseeri nostettiin syytteeseen sen jälkeen, kun Sattahip törmäsi ja juoksi -onnettomuudessa loukkaantui viisi

KUVA: 77kaoded

sattahip-

Thaimaan kuninkaallisen laivaston upseeri antautui poliisille eilen Sattahipissa viisi ihmistä loukkaantuneen törmäyksen jälkeen.

Onnettomuus tapahtui puolenyön jälkeen 10 Plu Taluangin torin edessä.

Viisi ihmistä loukkaantui ja lava-auto lähti välittömästi pois. Kaksi loukkaantuneista on 14- ja 15-vuotiaita poikia.

Yksi nimeämätön poika kertoi poliisille, että hän ja hänen ystävänsä ajoivat moottoripyörällä. He näkivät toisen moottoripyörän, jossa oli kolme henkilöä, hajoavan tien reunassa. He pysähtyivät katsomaan, voisivatko he tarjota apua, kun pakettiauto törmäsi koko ryhmään.

Plu Taluangin poliisipäällikkö eversti Wuttiphong Somjai nimesi lava-auton kuljettajan Thaimaan kuninkaallisen laivaston ilma- ja rannikkopuolustuskomennon 1. luokan Chawarit Wongsamraniksi.

Hän antautui poliisille eilen iltapäivällä. Häntä syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut vakavia vammoja, sekä törmäyksestä ja juoksemisesta. Hän ei antanut julkista lausuntoa poliisiasemalla toimiville toimittajille.

KUVA: 77kaoded

LÄHDE: 77Kaoded, Pattaya Newsin tarina

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.