Pattayan huoltoaseman työntekijä pidätettiin ja häntä syytetään 358,000 XNUMX bahtin käteisen varastamisesta – VIDEO

Pattaya-

Poliisi on pidättänyt Sa Kaeon huoltoaseman työntekijän, jota syytetään 358,839 XNUMX bahtin käteisen varastamisesta Etelä-Pattayan huoltoasemalta.

Huoltoaseman omistaja Aungsawee PisanChotisakun, 46, ilmoitti tapauksesta Pattayan kaupungin poliisille eilen 10. elokuuta 2020.

Aungsawee kertoi poliisille, että hän pyysi eilen työntekijäänsä Sumet Srihirania, 23, laittamaan 358,839 XNUMX bahtia käteistä huoltoaseman talletuksista yrityksen tilille menemällä vierailemaan läheisessä pankissa.

 

Sumet lähti "tallettamaan" käteistä pankkiin, mutta tunteja myöhemmin hän ei ollut palannut töihin eikä hän voinut ottaa häneen yhteyttä. Rahan talletuksesta yhtiön liiketilille ei ollut kirjaa. Hänellä oli myös hänen moottoripyöränsä, jonka hän "lainasi" tehdäkseen talletuksen.

Hän kertoi poliisille, että normaalisti hänen velvollisuutensa on tehdä päivittäiset talletukset pankkitilille, mutta eilen hän sairastui ja pyysi Sumetia auttamaan häntä, koska uskoi voivansa luottaa häneen pitkäaikaisena työntekijänä.

Myöhemmin poliisi pidätti Sumetin Sa Kaeossa, jolla oli vain 8,000 XNUMX bahtia käteistä vain muutamassa tunnissa.

Sumet kertoi, että hänellä oli peliriippuvuus ja hän ajatteli voivansa tuplata rahansa pelaamalla ja sitten tallettaa alkuperäisen summan yrityksen pankkitilille.

Sumetin ja Pattayan poliisin mukaan hän laittoi rahat henkilökohtaiselle pankkitililleen ennen kuin käytti rahat online-pelaamiseen ja menetti ne välittömästi.

Sumet kertoi paniikkinsa menettäneensä rahat ja kiihtyi kotikaupunkiinsa nyt varastetulla moottoripyörällä. Pattayan poliisi jäljitti hänet ja pidätti hänet tunteja myöhemmin.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.78 (9 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.