Thaimaa avustaa Thaimaan kansalaisia ​​Beirutissa räjähdyksen jälkeen

BEIRUT – Auttaakseen thaimaalaisia ​​työntekijöitä Libanonissa, jotka kärsivät massiivisesta räjähdyksestä Beirutissa viime viikolla, työministeriö (MOL) on koordinoinut vapaaehtoistyöntekijän kanssa uutisia ja kuivattua ruokaa auttamaan loukkaantuneita thaimaalaisia ​​työntekijöitä. toipumiseen.

Saudi-Arabian (Riyadh) työvoimatoimisto on raportoinut, että thaimaalaiset työntekijät Beirutin sisäosassa odottavat kiireellistä apua, koska kuivaruoan hinta on noussut nopeasti, koska jotkut varastot vaurioituivat ja kuivaruoasta saattaa pian olla pulaa.

MOL koordinoi Beirutissa toimivan vapaaehtoistyöntekijän Sirion Srivirutin, joka on hieroja ja kampaaja, kanssa tiedottaakseen ja toimittaakseen kuivattua ruokaa thaimaalaiselle koruteknikko Khomsan Kajornsombatille, jonka jalka loukkaantui hänen huoneensa oven kaatuessa. alas ja jonka majoituspaikka on vaurioitunut, ja herra Panya Songyoo, joka jakaa huoneen. Panya lensi räjähdyksessä neljän metrin päähän, mutta sai vain mustelmia kehoonsa ja olkapäävamman.

Rouva Sirion sanoi, että kuivattujen elintarvikkeiden ja välttämättömien tuotteiden hinnat ovat nyt kaksinkertaistuneet ja useat Beirutin sisäkaupat ovat vaurioituneet. Nyt on välttämätöntä ostaa ruokaa kaupungin ulkopuolelta, mikä ei ole kätevää, koska monet tiet on suljettu. Siellä ihmisiä kehotetaan varomaan arvokasta omaisuuttaan, ja monet pelkäävät edelleen, että uusi räjähdys voi tapahtua.

Työvoimalähettiläs on pyytänyt rouva Sirionia päivittämään tilanteen uutisia ja tarkistamaan niiden thaimaalaisten työntekijöiden määrän, joilla ei ole minnekään yöpyä ja jotka eivät voi mennä töihin, jotta MOL voi tarkistaa, ovatko he rahaston jäseniä. auttamaan työntekijöitä ulkomailla. Jos he ovat rahaston jäseniä, MOL voi tarjota välitöntä apua. MOL etsii myös keinoja auttaa niitä, jotka eivät ole rahaston jäseniä.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/