Isä kuoli, tytär loukkaantui vakavasti käydessään koulua kahden ajoneuvo-onnettomuuden jälkeen Banglamungissa

Banglamung-

Nelikymmenvuotias mies julistettiin kuolleeksi, kun taas hänen XNUMX-vuotias tyttärensä loukkaantui vakavia vammoja käydessään koulua heidän moottoripyöränsä törmättyä lava-autoon Banglamungissa eilen.

Banglamungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaiaamuna tiellä 36 (Krating – Rayong).

Poliisi, The Pattaya News ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät tieltä makaavan viisitoistavuotiaan tytön, joka oli loukkaantunut vakavasti. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

40-vuotiaan Manas Jantanan ruumis löydettiin tien varresta. Pelastushenkilöstö totesi hänet kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Läheltä löytyi vaurioitunut lava-auto ja moottoripyörä. Paikalla odotti lava-auton kuljettaja Patipan Thitikunraweephong. Hän oli vahingoittumaton.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että herra Manas vei tyttärensä kouluun moottoripyörällä, mutta kukaan ei ollut selvästi nähnyt mitä oli tapahtunut.

Banglamungin poliisi jatkaa tutkintaa lisätoimia varten.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.