Pattaya yrittää ratkaista kasvavan kodittomien ongelman – VIDEO

Pattaya-

Pattaya City yrittää puuttua kasvavaan kodittomien ongelmaan kaupungissa, joka on aiheuttanut huolta - ja valituksia - monilta paikallisilta asukkailta.

  Aiemmin tänä viikonloppuna Pattayalla noin viisikymmentä poliisia Chonburin kodittomien suojelukeskuksesta sekä Pattayan sosiaalisen kehittämistoimiston henkilökunta, Pattayan kaupungin poliisi ja Pattayan kaupungin lainvalvontaviranomaiset tarkastivat useita paikkoja Pattayan alueella, koska monista on saatu yhä enemmän raportteja. kodittomat.

Ryhmät tarkastivat ensin Pattayan rantatiellä, South Pattaya Roadilla ja Soi Buakhaossa. Kodittomia löydettiin yhä asuvan hylätyistä olutbaarikomplekseista Soi Buakhaon eteläpäässä. Asia, jonka esitimme heinäkuussa erikoisraportissasi. voi nähdä täältä.

Viranomaiset olivat aiemmin vierailleet kompleksissa ja tarjonneet osa kodittomista matkustaa palatakseen kotiprovinsseihinsa Pattayan kaupungin ja muiden etujen kustannuksella. Näistä tarjouksista huolimatta kompleksissa asuvien kodittomien määrä näyttää olevan suunnilleen sama kuin ennen, Chonburi Homeless Protection Centerin henkilökunnan mukaan.

Joillakin kohtaamista kodittomista näytti olevan mielenterveysongelmia, eivätkä he olleet yhteistyöhaluisia tai ystävällisiä apua yrittävää henkilökuntaa kohtaan, kuten alla olevasta videosta näkyy. Monet pakenivat, kun virkailijat lähestyivät tänä viikonloppuna, vaikka Pattayan lainvalvontaviranomaiset tekivät selväksi, etteivät he halunneet "pidättää" tai aiheuttaa ongelmia kasvavalle kodittomille vaan halusivat tarjota heille apua ja tarjota heille muuttoa Chonburin kodittomien turvakoteihin lisäapua varten. ja saada heidät pois kaduilta.

Pattaya Walking Streetin alueelta ei löytynyt kodittomia, koska osa viihdepaikoista on avattu uudelleen. Kotimaan matkailukohteena Chonburin lainvalvontaviranomaiset sanoivat, että vaikka he ymmärsivät kodittomien ahdinkoa, heidän ei voitaisi antaa nukkua suoraan Walking Streetin kadulla tai häiritä ja häiritä paikallisia ja ulkomaalaisia ​​pyytämässä rahaa.

Lisäksi kuusi kambodžalaista siirtotyöläistä löydettiin myymästä tavaroita Walking Streetin alueelta ilman asianmukaista viisumia tai työlupaa. Chonburin maahanmuuttoviraston viranomaisten mukaan heidät karkotetaan takaisin maahansa.

Jotkut thaimaalaiset, kuten alla olevasta kuvasta näkyy, ottivat Chonburin kodittomien suojelukeskuksen virkamiehiltä tarjouksen muuttaa erilaisiin turvakoteihin saadakseen apua. Viranomaisten mukaan ongelma kasvaa, vaikka kaikki sisäiset Covid-19-aiheiset sulkemiset ja rajoitukset ovat pääosin päättyneet, koska Thaimaa on tällä hetkellä edelleen rajoittanut rajoja kansainvälisille matkailijoille. Pattaya City on maailmankuulu turistikohde, ja normaaliaikoina se toivottaa tervetulleeksi miljoonia turisteja ympäri maailmaa vuosittain. Noin 80 prosenttia Pattayan BKT:sta tulee matkailusta. Kansainvälisten turistien määrä on nolla ja monilla paikallisilla asukkailla on edelleen taloudellisia vaikeuksia Covid-19-kriisin vuoksi, joten alle puolet kaupungin viihde- ja vieraanvaraisuuspaikoista, mukaan lukien hotellit ja ravintolat, on avoinna, mikä jättää monet työttömäksi.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin rajat avautuvat uudelleen, ja Chonburin kodittomien suojelun virkailijat myönsivät, että kodittomien määrä kasvaa tasaisesti Pattayalla ja resursseja heidän auttamiseksi venytetään. Tämä johtuu joidenkin asukkaiden valituksista siitä, että vähemmistö kodittomista on aggressiivisia tai heillä näyttää olevan alkoholi- tai huumeongelmia, mikä häiritsee alueen rajallista määrää ulkomaalaisia ​​ja paikallisia. Pattaya City Law Enforcement ilmoitti jatkavansa lain täytäntöönpanoa tässä tilanteessa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.