Thai Vietjet yllätti neitsytlennon matkustajat Bangkokista Nakhon Si Thammaratiin GUNGUN-konsertilla

Seuraava on Thai Vietjetin lehdistötiedote, jonka sisällä olevat mielipiteet ovat omia

(Bangkok, 6. elokuuta 2020) – Thai Vietjet vihki tänään neitsytlentonsa VZ330 Suvarnabhumista Nakhon Si Thammaratiin kunniavieraiden kanssa – Nakhon Si Thammaratin kuvernööri Siripat Phatthakunin kanssa. Lento laskeutui turvallisesti vesitervehdyksen ja kukkien vilkkaalla tervehdyksellä Nakhon Si Thammaratin lentokentältä ja Thaimaan matkailuviranomaisen Nakhon Si Thammaratin toimistolta. Avajaislentoa juhliva Thai Vietjet tarjosi nautinnollisen kokemuksen yllättyneenä GUNGUN-konsertilla hänen kuuluisalla laulullaan taivaalla sekä kaikille matkustajille lahjoitettuja yritysmatkamuistoja.

Uudella reitillä Suvarnabhumi – Nakhon Si Thammarat lentoyhtiö aloitti 1 päivittäisellä lennolla elokuussa ja kasvaa 4 lentoon/päivä lokakuussa, lennon kesto noin 1 tunti 15 minuuttia ja seuraava aikataulu.

Lennon numero  Lähtö Suvarnabhumista  Saapuminen klo Nakhon Si Thammarat  Lennon numero  Lähtö Nakhon Si Thammarat  Saapuminen Suvarnabhumiin 
VZ336 *  05.50 07.05 VZ337 *  07.35 09.05
VZ330  11.05 12.20 VZ331  12.50 14.20
VZ338 *  13.15 14.30 VZ339 *  15.00 16.30
VZ334*  18.45 20.00 VZ335 *  20.30 22.00

(*) VZ334, VZ335 1. syyskuuta 2020 alkaen ja VZ336, VZ337, VZ338, VZ339 1. lokakuuta 2020 alkaen 

Saatuaan erinomaista palautetta markkinoilta tälle uudelle reitille Suvarnabhumi – Nakhon Si Thammarat, lentoyhtiö on myös saanut valmiutensa jopa 5 päivittäiseen lentoon vuoden loppuun mennessä.

Thai Vietjet on tunnettu vilkkaasta viihdetoiminnastaan, jännittävistä kampanjoistaan ​​ja makeista yllätyksistä laivalla sekä laadukkaista palveluista ja erikoishinnoista. Sitoutumalla tarjoamaan lisää mahdollisuuksia edullisiin lentomatkoihin ja hauskan kokemuksen thaimaalaisille matkustajille, Thai Vietjet on lisännyt uusia reittejä ja kotimaan lentotiheyttä vastauksena lisääntyvään matkakysyntäänLentoliikenteen harjoittaja on tiukasti desinfioinut lentokoneita päivittäin koko laivastossaan Thaimaan kansanterveysministeriön mukaisesti sekä puhdistanut ja desinfioinut yrityksensä tiloja vähentääkseen mahdollisia riskejä henkilökunnalle matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi. Matkustajat voivat vierailla lentoyhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.vietjetair.com (yhteensopiva myös älypuhelimien kanssa osoitteessa https://m.vietjetair.com) Tai www.facebook.com/vietjetthailand uutisia ja erikoistarjouksia varten.

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Vietjet keskittyy kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, ja se tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Maailman ainoa turvallisuus- ja tuoteluokitussivusto airlineratings.com myönsi lentoyhtiölle Vietnamin suurimmana yksityisenä lentoyhtiönä korkeimman turvallisuusluokituksen 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019. Airfinance Journal vuosina 50 ja 2018. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 13 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin, Hat Yaihin, Khon Kaeniin, Nakhon Si Thammaratiin, Ubon Ratchathaniin ja Surat Thaniin. sekä suora lento Chiang Raista Phuketiin, Udon Thaniin, Hat Yai 8 -reitit, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Latiin/Da Nangiin, sekä muita kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/