Kahmarinkuljettaja putoaa neljä kerrosta alas hissikuilusta ovien avauduttua, mutta hissi ei tule Chonburiin

Samet, Chonburi-

24*-vuotias Grabin kuljettaja putosi neljä kerrosta alas hissikuilusta kerrostalossa Chonburin Sametin kaupunginosassa keskiviikkoiltana sen jälkeen, kun hissin ovet avautuivat, mutta hissi ei saapunut.

Mies, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, oli palaamassa tilauksen toimittamisesta kerrostalosta, joka sijaitsee lähellä upouutta Muang Electricity Marketia Sametin kaupunginosassa.

Hänen kerrotaan painavan nappia päästäkseen ensimmäiseen kerrokseen ja hissi avautui, mutta hissiä ei ollut paikalla. Hän ei huomannut ja astui ulkoilmaan putoamalla neljä kerrosta laskeutuakseen hissin päälle. Hän selvisi putoamisesta, mutta sai vakavan nilkkavamman muiden pienempien vammojen ohella.

Tham Ratsamaneeratin pelastusryhmän pelastustyöntekijät auttoivat miehen ulos kuilusta paikalliseen sairaalaan lääketieteellistä apua varten. Grabin kuljettaja jouduttiin tiettävästi nostamaan köyden kautta hissikuilun läpi ja takaisin neljänteen kerrokseen, koska hissi ei toiminut.

Sametin poliisi tutkii tapausta sekä CCTV:tä selvittääkseen, miksi hissi ei toiminut kunnolla ja miksi kuljettaja ei huomannut, ettei hissi ollut paikalla ovien avautuessa.

Kuva: 77kaoded

Oikaisu: Kuljettajan ilmoitettiin alun perin olevan neljäkymmentä vuotta vanha. Poliisi selvensi, että hän oli 24-vuotias The Pattaya Newsille, ja korjaus tehtiin toimitukseksemme mukaisesti.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/