Jotkut Thaimaan maakunnat sallivat eläinurheilupaikkojen, kuten härkätaistelujen ja kanataistelujen, avaamisen uudelleen

NAKHON SI THAMMARAT – Nakhon Si Thammaratin provinssi on sallinut eläinurheilupaikkojen avaamisen uudelleen COVID-19-tartunnan ehkäisevien toimenpiteiden avulla. Näitä paikkoja ja tapahtumia ovat muun muassa paikalliset härkätaistelut, kukkotaistelut, betta-kalataistelut ja punaviiksisten bulbulien laulufarmit.

Kuvernööri Siripat Phatthakunin johtama Nakhon Si Thammaratin maakunnan tartuntatautikomitea on äskettäin sallinut eläinurheilutapahtumien ja -paikkojen avaamisen uudelleen, kun ne ovat valmiita, ja COVID-19-riskinhallinta on käytössä.

Tällaisten tapahtumien yleisön ja osallistujien on aina käytettävä kasvonaamaria, ja eläinurheilulupien haltijat kutsutaan kokoukseen, jossa heille tiedotetaan toimintaohjeista COVID-19:n leviämisen estämiseksi. Nämä tapahtumapaikat voidaan pakottaa sulkemaan, jos havaitaan, että ne eivät noudata toimenpiteitä.

Tämä viimeisin sulkutoimenpiteiden lieventäminen mahdollistaa Nakhon Si Thammartin tapahtumapaikkojen avaamisen uudelleen maakunnan tartuntatautikomitean harkinnan mukaan.

Bangkokissa Bangkokin kuvernööri polkuvernööri kenraali Aswin Kwanmuang on kuitenkin allekirjoittanut tilapäisen tapahtumapaikkojen sulkemismääräyksen, jonka mukaan Bangkokin eläinurheilupaikat pysyvät suljettuina vähintään 31. elokuuta saakka hätätilan jatkamisen jälkeen. Chonburin maakunta, johon Pattaya kuuluu, on myös päättänyt jättää ne kiinni.

Uusi määräys sisältää kuitenkin säännöksen, jonka mukaan nämä tapahtumapaikat avataan uudelleen, kun se katsotaan aiheelliseksi, ja kansanterveystoimenpiteitä on suunniteltu estämään COVID-19:n leviäminen.

Laittomasti avatut tai terveys- ja turvallisuusmääräyksiä noudattamattomat tapahtumapaikat katsotaan tartuntatautilain rikkojiksi, ja niistä uhkaa jopa 1 vuosi vankeutta, 100,000 2 bahtin sakko tai molemmat rangaistukset. Heitä rangaistaan ​​myös edelleen voimassa olevan hätäasetuksen perusteella, johon lisätään 40,000 vuoden vankeusrangaistus tai sakko, joka on enintään XNUMX XNUMX bahtia tai molempia. Viranomaiset joutuvat myös sulkemaan tällaiset tapahtumapaikat.

On syytä huomata, että hevoskilpailut ovat myös suljettuina. Tällaisten laitosten omistajat ovat pyytäneet Thaimaan hallitukselta lupaa avata ne uudelleen.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/