Visa tekee yhteistyötä Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa laajentaakseen merkittävästi käteisvapaata digitaalista maksamista ympäri maata

Bangkok, 31. heinäkuuta, 2020 – Visa, maailman johtava digitaalisten maksujen valmistaja, ilmoitti tänään yhteistyöstään Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kanssa laajentaakseen digitaalisten maksupaikkojen hyväksyntää Bangkokissa ja viidessä suurimmassa turistikaupungissa ympäri maan. Tällä yhteistyöllä pyritään tukemaan maan talouden elpymistä erityisesti kotimaisen matkailualan kanssa samalla kun varmistetaan kuluttajien ja yritysten turvallisuus ja hyvinvointi.

Yhteistyön puitteissa Visa tekee yhteistyötä rahoituslaitosten kanssa tukeakseen liikekumppaneitaan maksujen hyväksymispalvelun päivittämisessä korttimaksuihin. Yritykset, jotka jo hyväksyvät korttimaksuja, voivat myös päivittää EDC-päätensä vastaanottamaan lähimaksuja, mukaan lukien lähimaksut, älypuhelimet ja puettavat laitteet. Visa tekee myös yhteistyötä pankkien kanssa kouluttaakseen kassoja varmistaakseen, että maksujen hyväksymismenettely on turvallisuus- ja terveyshallinnon (SHA) standardien mukainen.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Olemme luoneet turvallisuus- ja terveyshallinnon (SHA) sertifiointiohjelman yhteistyössä matkailu- ja urheiluministeriön, kansanterveysministeriön, Thaimaan kauppahallituksen ja Thaimaan matkailualan toimijoiden kanssa. palauttaa matkailijoiden luottamus ja asettaa Thaimaan suosituimmaksi maailmanlaajuiseksi matkailukohteeksi. "Uuden normaalin" mukaisesti Thaimaan matkailuala kokee monia muutoksia, jotka tulevat käyttöön, mukaan lukien käteismaksut tuotteille ja palveluille."

Suripong Tantiyanon, Visan maajohtaja, Thaimaa sanoi: "Matkailu on yksi Thaimaan kasvun moottoreista, joten Visa on sitoutunut auttamaan alan sidosryhmiä sopeutumaan COVID-19:n jälkeiseen tilanteeseen, toipumaan ja kasvamaan. Olemme tyytyväisiä voidessamme hyödyntää teknologista asiantuntemustamme, kokemustamme ja verkostoamme tukeaksemme maan talouden elpymistä ja samalla kiihdyttääksemme digitaalista muutosta.

Visan viimeisimmän tutkimuksen mukaan kuluttajakäyttäytymisestä ja Thaimaan "uuden normaalin" maksuista[1], kolme viidestä thaimaalaisesta (61 prosenttia) on luomassa käteisvapaata tapaa ja maksaa mieluummin kortilla tai mobiilisovellusten kautta käteisen sijaan. Samaan aikaan ihmisten aikomus maksaa tulevaisuudessa on johdonmukainen kaikkialla maailmassa, ja kuluttajat Thaimaassa (69 prosenttia), Aasian ja Tyynenmeren alueella (75 prosenttia) ja ympäri maailmaa (66 prosenttia) ovat päättäneet käyttää sähköisiä maksuja. sen jälkeen kun nykyinen tilanne on ohi.

Ensimmäinen vaihe alkaa Sukhumvit-alueen yritysten tukemisella kortti- ja käteismaksujen hyväksymisessä. Toinen vaihe laajenee kattamaan viisi suurta matkailukohdetta eri puolilla maata, mukaan lukien Chiang Mai, Phuket, Pattaya, Samui ja Hua Hin vuoden 2020 loppuun mennessä. Kaikki osallistuvat hotellit, kaupat ja ravintolat ovat helposti yleisön tunnistamia Visan ja SHA-kyltit.


[1] Kantar COVID-19 -barometri, kenttätyö 27.-31. Tutkimuksessa kerättiin kuluttajatietoja 2020 markkinalta maailmanlaajuisesti ja 40 markkinalta Aasian ja Tyynenmeren alueella, mukaan lukien Thaimaa, yhdistettynä tekoälyyn perustuvaan verkkoseurantaan siitä, mitä ihmiset sanovat ja etsivät Internet.

 

Edellinen on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Valokuvan luotto Aboutthailandliving.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/