Teini-ikäinen moottoripyöränkuljettaja kuoli kiertomatkabussin törmättyä Chonburissa

Chonburi-

Teini-ikäinen moottoripyöränkuljettaja on julistettu kuolleeksi, kun kiertoajelubussi ajoi hänet yli Mueang Chonburissa tänä aamuna.

Mueang Chonburin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 Baan Suanin liikenneristeyksessä.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen 17-vuotiaan herra Jittabut Jitsawangin ruumiin, joka vuoti runsaasti verta tiellä. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi onnettomuuspaikalla olleiden lääkintähenkilöstön parhaimmista yrityksistä huolimatta.

Pelastushenkilöstö ja poliisi löysivät lähistöltä sekä pahoin vaurioituneen vihreän Honda wave -moottoripyörän että hieman vaurioituneen kiertoajelubussin.

Bussinkuljettaja, 45-vuotias Mr. Thepphon Pleanthongkam, kertoi poliisille, että Jittabutin väitetään tulleen pois poikkileikkauksesta lähellä Soi yhdeksää suurella nopeudella.

Thepphon kertoi poliisille, ettei hän kyennyt välttämään törmäystä, vaikka kerrottiinkin, että hän ajoi keltaisen valon läpi eikä hidastanut ajoneuvoaan. Thepphon kuitenkin lisäsi, että Jittabutin puolella oleva valo ei mitenkään voinut olla vihreä ja tapaus ei ollut hänen syynsä.

Siitä huolimatta tällä hetkellä Mueang Chonburin poliisi on alun perin päättänyt nostaa Thepphonin syytteen holtittomasta ajamisesta, joka aiheutti kuoleman. Mueang Chonburin poliisi lisäsi, että he tarkastelevat CCTV:tä risteyksessä kuitenkin kokonaisuudessaan selvittääkseen Thepponin lausuntojen oikeellisuuden.

LÄHDE: 77 Kaoded, Pattaya Newsin tarina

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/