Pattaya Beach Roadin salaojitustyöt on valmis, Pattayan pormestari sanoo

Pattaya-

Pattayan pormestari sanoi tänään, että parannettu ja huomattavasti laajempi viemärijärjestelmä on saanut Beach Roadin työt valmiiksi.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi The Pattaya Newsille tänään perjantaina 31. heinäkuuta 2020, että "Parannetun viemärijärjestelmän rakennusprojekti, joka perustuu Beach Road -osaan, katsotaan nyt valmiiksi. Tämä työ on jatkunut huomattavan pitkään, ja se on jo osoittanut merkittävää parannusta tulvien puutteessa ja rantarannan vaurioissa."

Pormestari Khunpluem huomautti, että muut kaupungin viemärijärjestelmän osat eivät olleet vielä täysin valmiita, mikä oli johtanut äskettäin tulviin rankkasateen aikana. Hän totesi kuitenkin, että tulvat olivat huomattavasti pienemmät kuin aiempina vuosina Keski-Pattayalla, ja kun muut salaojitustyöt saatiin päätökseen, kaupungin kokonaistilanne parantuisi huomattavasti. Hän varoitti, että asukkaat eivät näkisi järjestelmän täyttä vaikutusta ja menestystä ennen kuin koko hanke on saatu päätökseen kaikkialla kaupungissa.

Pormestari Khunpluem totesi myös, että useita riittämättömiä ja rikkinäisiä vesipumppuja oli korjattu viimeisimmän useita viikkoja sitten tapahtuneen suuren tulvan jälkeen, ja ne sijoitettaisiin uudelleen auttamaan tulevissa mahdollisissa ongelmissa.

”Järjestelmä pystyy vapauttamaan 86,400 XNUMX kuutiometriä tunnissa. Jos sataa paljon, niin paranneltu järjestelmä kestää sen, Walking Streetin lähellä sijaitsevaa vesipumppuasemaa käytetään myös veden vapauttamiseen mereen. Tämä pumppu on myös hiljattain huollettu ja korjattu." Pormestari Khunpluem lisäsi.

Pormestari Khunpluem ei antanut lausuntojensa aikana arviota siitä, milloin muut salaojitus- ja kaapeleihin liittyvät hankkeet valmistuvat eri puolilla kaupunkia. Hän oli äskettäin todennut aiempina viikkoina, että viivästyksiä oli tapahtunut Covid-19-koronaviruskriisin ja rakennustyöntekijöiden väliaikaisen pysäyttämisen vuoksi lähes kahdeksi kuukaudeksi huhti- ja toukokuussa. Pormestari myönsi myös, että hankkeen Walking Street -osassa oli vielä tehtävää, sillä se oli ensisijaisesti omistettu kaapeleiden siirtämiseen maan alle.

Myös Pattaya Beachin jalkakäytävän ja jalkakäytävän rikkoutuneiden osien palauttaminen ja korjaaminen, jotka vaurioituivat laajennetun rakentamisen aikana, olivat myös käynnissä, sanoivat kaupungintalon virkamiehet aiemmin tällä viikolla. Tämä sisältää myös kaikki jäljellä olevat rakennusvyöhykkeet ja materiaalit Beach Roadilla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/