Päätodistaja asiassa Red Bullin perillinen Vorayuth Yoovidhya kuoli moottoripyöräonnettomuudessa

Chiang Mai-

Ensisijainen silminnäkijä, toinen kahdesta, vuonna 2012 tapahtuneessa törmäyksessä, johon osallistui Red Bullin perillinen Vorayuth Yoovidhya, kuoli varhain tänä aamuna moottoripyörä-onnettomuudessa Chiang Maissa.

Moottoripyöräonnettomuus tapahtui kello 2:00 Muang Chiang Maissa, ja siihen osallistui kaksi moottoripyörän kuljettajaa. Molemmat miehet loukkaantuivat törmäyksen jälkeen.

Yksi heistä, joka myöhemmin osoittautui merkittäväksi todistajaksi Vorayuth Yoovidhyan tapauksessa vuonna 2012, oli saanut vakavia vammoja, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Hänen nimensä on herra Jaruchart Martthong, 40, Chiang Raista, ja hän on yksi Vorayuth Yoovidhyan osuman ja juoksemisen päätodistajista. Vuoden 2012 tapahtuma johti 47-vuotiaan päivystävän poliisin kuolemaan. Myöhemmin Vorayuth pakeni maasta ja jäi väliin useaan oikeuteen. Viime viikolla tuli ilmi, että Valtakunnansyyttäjänvirasto päätti hylätä syytteet asiassa. Yksi tärkeimmistä syistä syytteiden luopumiseen oli Jaruchartin ja toisen tärkeän todistajan väitetty todistus, joka on edelleen elossa.

Poliisin mukaan CCTV-materiaali osoittaa, että Jaruchart yritti ohittaa toista moottoripyörää, mutta epäonnistui ja menetti sitten hallinnan ja kaatui.

Poliisin tiedotteen mukaan molempien kuljettajien järjestelmistä löytyi alkoholia. Tapaukseen osallistuneen toisen kuljettajan nimeä ei ole toistaiseksi kerrottu lehdistölle.

Kuolema tapahtui, kun syyttäjäryhmä tarkastelee nyt yleisen syyttäjänviraston päätöstä luopua syytteistä Vorayuthia vastaan ​​julkisen raivoamisen jälkeen. Tämän komitean odotetaan julkaisevan havaintonsa suunnilleen elokuun neljänteen päivään mennessä. Ei tiedetä, voisiko Jaruchartin kuolema vaikuttaa tapaukseen merkittävästi tällä hetkellä, sillä tutkijat eivät voi enää kuulustella häntä tai kuulustella häntä.

Jaruchartin todistajanlausunto väitti, että Vorayuth ei ylittänyt ylinopeutta tapahtuman aikana, mikä on ristiriidassa tieteellisten todisteiden kanssa onnettomuuspaikalla olevien oikeuslääketieteen tutkijoiden mukaan.

Kuva: Naew Na. Pattaya News Teamin tarina

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/