Red Bullin perillisen laajennettu perhe haluaa, että Vorayuth tulee esiin ja käsittelee ongelmiaan julkisesti

Bangkok-

Vorayuth Yoovidhyan suvun jäsenet ovat pyytäneet Vorayuthia kirjeen muodossa tulemaan ulos piilostaan ​​ja kohtaamaan suoraan hänen 2012 väitettyyn osuma ja juoksutapaukseensa liittyvät asiat.

Valtakunnansyyttäjä hylkäsi kaikki syytteet Vorayuthia vastaan ​​koskien vuoden 2012 tapausta, jossa poliisi kuoli, mutta julkisen suuttumuksen jälkeen syyttäjäpaneeli tutkii nyt, onko syytteiden luopuminen tehty asianmukaisesti ja tavanomaisten määräysten mukaisesti.

Vorayuth on jäänyt väliin useissa oikeusesiintymisissä syytteiden johdosta, ja hänen kerrotaan pakenevan maasta lähes kahdeksan vuotta sitten yksityiskoneella juuri ennen ensimmäistä sovittua oikeudenkäyntiään. Hänet on kerrottu havaittu useaan otteeseen ympäri maailmaa.

Syytteiden luopumisen myötä Vorayuth voi palata laillisesti Thaimaahan, mutta uskotaan, että hän ei ole tehnyt niin tällä hetkellä ennen kuin syyttäjänviraston nykyinen tutkinta on valmis. Hänen tarkkaa nykyistä sijaintiaan ei tiedetä.

Vorayuthin suuren perheen lähettämän kirjeen allekirjoittivat Suthirat, Panadda, Sarawut, Sakchai, Jirawat, Supreeya ja Nucharee Yoovidhya ja Saipin (Yoovidhya) Phahonyothin.

Kirjeessä pyydettiin anteeksi Vorayuthin tekoja ja sanottiin, että he kehottivat häntä astumaan eteenpäin ja käsittelemään asioita suoraan, koska se heidän mukaansa nyt vaikuttaa TCP-konserniin ja Vorayuthin epäsuoran perheen jäseniin. TCP Group on Red Bullin emoyhtiö, ja se on kohdannut boikottivaatimuksia vallitsevan tilanteen vuoksi. Sillä välin TCP Group on virallisesti sanonut, että Vorayuthin kysymys on henkilökohtainen ja että hänellä ei ole koskaan ollut virallista arvonimeä yrityksessä eikä hän ole osakkeenomistaja, johtaja, työntekijä tai hänellä ei ole tai ollut minkäänlaista johtoroolia TCP Groupissa.

Nähtäväksi jää, tuleeko Vorayuth suoraan puhumaan syytteistä ja tapauksista, mutta kun useammat hänen oman perheenjäsenensä kehottavat häntä tekemään niin, se on varmasti mahdollista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/