Matkailuministeriön mukaan kaikki Thaimaahan saapuvat ulkomaalaiset asetetaan karanteeniin lähitulevaisuudessa

Thaimaa-

Tänä aamuna järjestetyssä yhteisötilaisuudessa Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri rauhoitti hänen mukaansa hermostuneita Thaimaan kansalaisia ​​sanomalla, että kaikki ulkomaalaiset, VIP-statuksesta riippumatta, joutuvat karanteeniin XNUMX päivän ajan lähitulevaisuudessa.

Kommentit tulevat Thaimaan valmistautuessa siirtymään kuudenteen vaiheeseen sääntöjen ja rajoitusten höllentämisessä elokuun alussa. Seuraavassa vaiheessa siirtotyöläiset, kuvausryhmät ja Thaimaan eliitin viisuminhaltijat voivat palata maahan muiden ja aiemmin hyväksyttyjen ryhmien joukossa.

Kommentit tulevat, kun Vietnam on ilmoittanut uudesta paikallisesti levinneistä tapauksista ja epidemia jatkuu ympäri maailmaa. Thaimaassa ei ole ollut yhtään vahvistettua ja kirjattua paikallisesti levinnyt tapausta yli kuuteenkymmeneen päivään.

Matkailuministerin kommentit näyttivät myös viittaavan siihen, että ehdotettu matkailukupla-idea todennäköisesti hylättiin lähitulevaisuudessa, koska virustilanne pysyi vaikeana ympäri maailmaa. Monissa aiemmin selkeissä maissa, kuten Vietnamissa ja Hongkongissa, on leviäminen, Thaimaa on vain kiristänyt rajojaan ja sääntöjään. Maan sisällä on kuitenkin poistettu lähes kaikki rajoitukset ja säännöt.

Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakan esitti huomautuksensa Nakhon Si Thammaratin maakunnassa yhteisön yritysten ja viljelijöiden yhteisömatkailun verkoston edistymisen tarkastuksen yhteydessä. Ministeri johti myös Cha Uatin alueella tienvarsien hedelmämarkkinoita edistävää seremoniaa. Hän vieraili osastoilla, jotka tarjoilevat maataloustuotteita ja esittelivät tuotteiden jalostuksen eri puolia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/