Aasian kansainvälinen kitarafestivaali ja -kilpailu tulossa Bangkokiin ensi kuussa

LEHDISTÖTIEDOTE

Asia International Guitar Festival & Competition 2020 

7.-9 | 20th painos

at Thailand Guitar Society, TGS Recital Hall, Sukhumvit Soi 60, Bangkok

 

BANGKOK, Thaimaa (heinäkuu 2020) – Thailand Guitar Society yhdessä Savarez Stringsin ja Silpakorn Music Collegen kanssa esittelevät jälleen kerran Kaakkois-Aasian hienoimman kokoonpanon kansainvälisistä kitaristeista, tekijöistä ja harrastajista. Nyt kahdentenakymmenentenä maineikkaana vuonna Asia International Guitar Festival & Competition on alueen suurin ja vilkkain tapahtuma klassisen kitaran harrastajille ja musiikin ystäville. Tämän vuoden ohjelmassa on mestarikursseja, kitaranäyttelyitä, kilpailuja ja konsertteja arvostetuilta maailmanluokan muusikoilta ympäri maailmaa. Tätä tapahtumaa sponsoroivat Savarez Strings, Knobloch Strings Aranjuez Strings, Kohnomusic, Guitar Paradiso ja Visesnut Guitar case.

 

Monipuolisessa ohjelmassa on kolme päivää toimintaa, joista jokainen huipentuu yhden tai useamman kuuluisan kitaramestarin konserttiin.

 

Tapahtumassa järjestetään myös kaikille avoin kitarakilpailu, jonka voittaja saa ilmaisen kitaran, kotelon, kielisetit, sertifikaatin ja esitysoikeudet neljässä arvostetussa tapahtumassa.

 

Täydellinen lista kansainvälisesti arvostetuista vieraista ovat Leon Koudelak (Tšekki), Earl Sulivan (Kanada), Pongpat Pongpradit (Thaimaa), Woratep Rattana-umpawan (Thaimaa), Nalin Komentrakarn (Thaimaa), Apichai Chantanakajornfung (Thaimaa), Sakol Sirpianakul (Thaimaa). Thaimaa) Siam Guitar Quartet (Thaimaa) ja CGO – Classical Guitar Orchestra (Thaimaa).

Kaikki konsertit esitetään TGS Recital Hallissa, Sukhumvit soi 60

Iltakonsertin liput ovat aikuisille 400 Bht ja opiskelijoille 200 Bht (kelvollinen henkilöllisyystodistus), i Mestarikurssien ja kilpailujen tarkkailijat maksavat 100 Bht. 

Lisätietoja osoitteessa  https://aigf.weebly.com/  ja https://thailandguitarsociety.weebly.com/ 

Festivaalin ohjelma

07. elokuuta 2020
   10.00 Kilpailun ensimmäinen kierros
   17.00 Avajaiskonsertti
   CGO Guitar Orchestran kanssa – ilmainen sisäänpääsy
  19.00 Konsertti "Celebrating 20th Edition" Siam Guitar Quartetin, Ek-karach Charoennitin ja Pongpat Pongpraditin kanssa 

08. elokuuta 2020
   10.00 Juniorikilpailu
   16.00 Kitaraesitys – vapaa pääsy
   19.00 Konsertti "20th Edition" Leon Koudelak

09. elokuu 2020
   10.00 mestarikurssia
  14.00 Kitarapaja ja -näyttely – vapaa pääsy
  17.00 Kilpailun finaali
(sen jälkeen julkistetaan vuoden 2019 kilpailujen voittajat ja palkintojenjakotilaisuus)

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/