Syytteet thaimaalaista Red Bull -perillistä vastaan ​​osuma ja juoksemaan sattuneesta tapauksesta raukesivat

Thaimaa-

Associated Pressin raporttien mukaan syytteet Vorayuth Yoovidhyaa vastaan, joka tunnetaan lempinimellään Boss, Red Bull -omaisuuden perillinen, vuoden 2012 hit and run -onnettomuudesta on hylätty.

Useat ulkomaiset ja thaimaalaiset lähteet, kuten Reuters, CNN, Khaosod ja Thairath, ovat raportoineet uutisesta varhain tänä aamuna. Pattaya News ei ole itsenäisesti vahvistanut uutisia tällä hetkellä.

Raporttien mukaan Thaimaan syyttäjänvirasto päätti olla jatkamatta syytteitä Yoovidhyaa vastaan ​​tuomioistuimessa. Tämän seurauksena Thaimaan poliisin kerrotaan luopuneen syytteet asiassa.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin eversti Sampan Luangsajjakul kertoi CNN:lle tänä aamuna, että poliisi on noudattanut yleisen syyttäjänviraston päätöstä ja kumonnut Bossin pidätysmääräyksen.

Thonglorin poliisiaseman apulaisjohtaja Thanawut Sanguansuk ilmoitti myös vahvistaneen pidätysmääräyksen peruuttamisen asiaankuuluvalle lehdistölle.

Boss, 28, oli saanut syytteet ylinopeudesta, törmäyksestä ja holtittomasta ajamisesta, joka aiheutti kuoleman. Tämä liittyy vuoden 2012 tapaukseen, jossa mustalla Ferrarilla ajava Boss törmäsi poliisiin ja väitetysti pakeni paikalta raahaten poliisia jonkin matkan, joka lopulta kuoli. Pomo väitti myönsi ajaneensa ajoneuvoa, mutta väitti, että poliisi oli leikannut hänen eteensä. Tapaus aiheutti laajaa raivoa Thaimaassa monien keskuudessa. Asiantuntijalehdistöjen mukaan Boss oli tuolloin alkoholin vaikutuksen alaisena.

Viranomaiset väittivät etsineensä Bossia, joka jäi väliin ainakin kahdeksaan oikeudenkäyntiin, vähintään viiden vuoden ajan. Virallisesti Boss on ollut kateissa monta vuotta ja Thaimaan poliisi väittää yrittäneensä löytää häntä.

Boss on Thaimaan toiseksi rikkaimman miehen poika ja Red Bullin perustajan pojanpoika. Hänen isänsä varallisuuden arvioidaan olevan miljardeja dollareita.

Red Bull ei ole tässä vaiheessa julkaissut julkista lausuntoa. Tämä on kehittyvä tarina.

Lähde: Reuters, CNN, Khaosod, Thairath

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/