Päihtynyt pariskunta, joka on osallisena kotilevottomuuksissa ja kotinsa polttamisessa Chonburissa

Chonburi-
Päihtynyt pariskunta joutui aiemmin tällä viikolla kotihäiriöön toistensa kanssa ennen kuin heidän suojansa paloi Panthongissa Panthongin poliisin mukaan.

Panthongin poliisin everstiluutnantti Songphon Thontarb sai ilmoituksen tapauksesta pienessä turvakodissa lähellä Nong Tamlueangin temppeliä maanantai-iltana kello 11.

Palomiehet useilla paloautoilla ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen suojan, joka oli tuhoutunut kokonaan. Palon sammutus kesti noin 30 minuuttia.

Rouva Ranee Somsiriwattana, 43, väitti Panthongin poliisille, että hänen miehellään oli mielenterveysongelmia ja hyökkäsi säännöllisesti hänen kimppuunsa.

Raneen mukaan hän sitoi hänen kätensä ja jalkansa ennen kuin laittoi hänet sänkyyn. Sen jälkeen hän väitti polttaneen suojan hänen sisällään. Hän väittää onnistuneensa vapauttamaan itsensä ja sitten kutsuneensa apua.

Sommai Sunalertilla, 53, oli kuitenkin täysin erilainen tarina. Hän kertoi Panthongin poliisille, ettei ollut polttanut turvakotia tai vahingoittanut vaimoaan. Hän kertoi, että hänen vaimonsa väitti polttaneen suojan sen sijaan. Hän sanoi myös, että hänet oli juuri kerrottu päästetyksi Srithanyan sairaalasta (mielenterveyssairaala).

Panthongin poliisi pidätti heidät molemmat ja tutkii tapausta tarkemmin. Poliisi totesi, että molemmat epäillyt olivat vahvasti päihtyneitä ja oli vaikea määrittää, kumpi versio tarinasta oli oikea.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/