Entinen kuuluisa thaimaalainen näyttelijä, joka oli kokenut vaikeita aikoja, löydettiin kuolleena Si Rachan kodista

Si Racha-

Entinen kuuluisa thaimaalainen näyttelijä, joka oli viime vuosina kokenut vaikeita aikoja Pattayan alueella, löydettiin tänä aamuna kuolleena talosta Si Rachasta.

Si Rachan poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 10 tänään, torstaina, 00. heinäkuuta, talossa Surasakin osa-alueella.

Si Rachan poliisi saapui taloon löytääkseen 33-vuotiaan Manusanan 'Tai' Pandeen ruumiin.

Hänen ruumiistaan ​​tai talosta ei löytynyt merkkejä taistelusta ja hän makasi makuutilassa. Hänet löysi kodin omistaja, 81-vuotias Manusananin pitkäaikainen perheen ystävä.

Manusanan on kotoisin Chonburista. Hän oli kuuluisa thaimaalainen teini-ikäinen näyttelijä 13 vuotta sitten ja näytteli sivunäyttelijänä useissa televisio-ohjelmissa, elokuvien mainoksissa ja muissa medioissa. Jotkut hänen tunnetuimmista elokuvistaan ​​olivat Noodle Boxer ja See How They Run. Hänestä tuli myös melko näkyvä laulaja Bangkokin viihdeelämässä.

Viime vuonna Manusanan löydettiin kuitenkin kerjäämässä Chonburin kaduilla pää ajeltuina. Alla oleva video levisi leviämään hänen köyhyydestään ja erilaisten henkisten ja fyysisten ongelmien kanssa kamppailusta.

Kuvakaappaus videosta vastaavalla painalluksella.

Asiaan liittyvissä lehdissä olevien raporttien mukaan Manusanan sairastui mielenterveysongelmiin joutuessaan traagiseen auto-onnettomuuteen, ja hänet pidätettiin useita kertoja useista varkaus- ja huumeisiin liittyvistä syytteistä vuosina 2016 ja 2018. Auto-onnettomuudessa oli myös kerrottu tappaneen hänen entisen poikaystävänsä, laulajan, jonka kerrotaan saaneen hänet masennukseen ja huumeiden väärinkäyttöön.

Hän oli yksityisesti tekemisissä vuosia kestäneen päihdekäytön kanssa sukulaisten ja muiden tiedotusvälineiden mukaan. Video hänen elämästään köyhyydessä ja kamppailussa levisi aiemmin täällä:

https://m.youtube.com/watch?v=Xej4U6ewF78

Äskettäin hän oli asunut äitinsä, 53-vuotiaan Usa Chankaen, kanssa kodittomien turvakodissa Chonburissa.
Talon omistaja, Jan Kongkaew, 81, sanoi, että Manusananin äiti on nyt vankilassa. Hän ei paljastanut hänen oikeudellisten syytteidensä luonnetta tai sitä, oliko hän tietoinen tyttärensä kuolemasta.

Manusanan pyysi jäädä kotiinsa äskettäin sen jälkeen, kun hänen äitinsä joutui vankilaan, koska hänen perheensä oli tuntenut tämän perheen pitkään.

Janin mukaan Manusanan oli näyttänyt erittäin sairaalta koko tämän viikon, mutta oli hylännyt kaikki avunpyynnöt. Tänään klo 10 hänet löydettiin kuolleena makuutilastaan.

Banglamungin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen kuolinsyyn.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/