Liverpoolin jalkapallofanit järjestävät voittoparaatin Pattaya Cityssä huomenna juhlimaan mestaruutta

Pattaya-

Joukko faneja, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, järjestää huomenna voittoparaatin Pattaya Cityssä juhlistaakseen Liverpool Football Clubin tuloa Valioliigan mestariksi.

Paraati, jolla on kaikkien asiaankuuluvien valtion virastojen hyväksyntä ja jossa vaaditaan Covid-19-ehkäisytoimenpiteitä, kuten maskeja, alkaa Bali Hain laiturilla klo 1 huomenna perjantaina 30. heinäkuuta Pattayassa. Paraati menee sitten alas Second Roadille Pattaya Klangin keskustaan ​​ja sitten alas Beach Roadille Walking Streetille. Faneja kaikkialta Itä-Thaimaasta ja Bangkokista odotetaan paikalle.

Paraatin pääjärjestäjä, Mr. Rungroj Kolaati, 41, sanoi, että hän on ollut Liverpool Football Clubin fani yli kolmekymmentä vuotta ja tämä on ollut hänen unelmansa. Hän on järjestänyt useiden muiden ryhmien kanssa Roi Et:n ja Bangkokin alueilla, jotka tuovat mukautettuja ajoneuvoja, mukaan lukien bussin, paraatia varten.

Kaikki Liverpool Football Clubin kannattajat ovat tervetulleita osallistumaan huomiseen paraatiin, joka on jo nähnyt paljon sitoutumista Thaimaan sosiaalisessa mediassa. Järjestäjät muistuttavat osallistujia käyttämään maskia ja harjoittelemaan fyysistä etäisyyttä juhlistaen samalla Liverpool Football Clubin tulemista Valioliigan mestariksi.

Kuvat: 77kaoded

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/