Voimakas sade tuo lisää tulvia ja liikennekaaosta Pattaya City-Videoon

Pattaya-
Voimakas sade Pattaya Cityssä tänä iltapäivänä aiheutti suuria tulvia ja liikenteen viivästyksiä monilla Pattayan teillä. Alla on ottamamme video.

https://youtu.be/Uj8HsJ4PlGs

Sade iski iltapäivällä ja kesti noin puolitoista tuntia. Välillä sademäärä oli melko kovaa.

Voimakkaimmat tulvat raportoitiin Sukhumvit Roadilla, Pattaya Beach Roadilla, Pattaya Third Roadilla ja matalan korkeuden alueilla, kuten Etelä-Pattaya, Nong Yai, rautatie, Soi Khao Talo ja Soi Khao Noi.

Tiepinnoilla löydetty vesi vaihteli korkeudeltaan, ja erityisen syvä vesi oli usean metrin syvyydessä Sukhumvit Roadilla Mueang Pattaya 4 -koulun edessä.

Pattaya Beach Roadilla vettä oli päästetty mereen, koska siellä oli suuria tulvia. Osa rannasta näytti kärsivän myös tulviin liittyvistä vahingoista.

Liikenne vaihtui pääteillä useiden tuntien ajan. Liikennepoliiseja lähetettiin useille alueille kestämään myrskyjä ja auttamaan liikenteen ohjaamisessa.

Pattayan kaupungin pormestari on puolestaan ​​sanonut, että tämän ongelman korjaamiseksi suunnitellut viemäröintiprojektit, jotka ovat jatkuneet vuoden ajan, eivät ole vielä päättyneet. Lisäksi useat kaupungin vesipumput eivät tällä hetkellä toimi ja odottavat korjausosia, jotka ovat jälkitilattuja ja varmistusvaiheessa. Hän sanoi, että projekti viivästyi useita kuukausia, kun kaupungin kaikki rakennustyöt pysähtyivät Covid19-koronavirustilanteen vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/