Thaimaan hallitus sanoo, että elokuussa hätäasetuksen jatkamista ei kielletä julkisista kokoontumisista

Bangkok-

Covid-19-tilanteenhallinnan keskus eli CCSA ilmoitti asiasta tänään hätäasetuksen nyt hyväksytyn laajennuksen mukaisesti elokuussa julkisia kokoontumisia ei enää kielletä.

Kansallisen turvallisuusneuvoston pääsihteeri Somsak Rungsita antoi lausunnon tänään CCSA:n lehdistötilaisuudessa. Lausunto annettiin tarkkailijoiden mukaan lievittääkseen joidenkin pelkoa siitä, että aiempia julkisten kokoontumisten kieltoja käytettäisiin hallituksen vastaisia ​​poliittisia mielenosoittajia vastaan. Maaliskuun 26. päivästä lähtien voimassa ollut hätäasetus on aiemmin kieltänyt kaikki julkiset kokoontumiset. Kokoontumismäärää ei rajoitettu ja asetuksella oli aiemmin hajotettu kotijuhlia, rannoilla ja puistoissa järjestettäviä kokoontumisia ja muita vastaavia kokoontumisia sulkemisen tiukimpien osien aikana.

Kun sulkurajoitukset on nyt pääosin vapautettu koko maan laajuisesti, kenraali Somsak sanoi, että hätäasetus oli ensisijaisesti työkalu, jota käytettiin auttamaan karanteenien ja ulkomaalaisten ja kotimaalaisten maahantulon hallintaan. Hän korosti, että ilman tätä työkalua prosessi lankeaisi provinssien kuvernöörien käsiin, ja keskitetty suunta olisi vähemmän ja mahdollisuudet rikkomuksiin ja ongelmiin lisääntyisivät, kun maa hitaasti päästää enemmän ihmisiä valtakuntaan.

Kenraali Somsak kuitenkin totesi, että poliittisten kokousten on edelleen noudatettava julkisten kokoontumislakien mukaisia ​​oikeita lakeja, jotka edellyttävät viranomaisten luvan saamista ja mielenosoitusten järjestämistä hyväksytyillä alueilla asianmukaisin säännöin. Hän lisäsi, että näiden lakien noudattamatta jättäminen voi silti johtaa oikeudenkäyntiin mielenosoittajia vastaan.

Kenraali Somsak totesi myös, että vaikka julkisten kokoontumisten kielto poistettiin asetuksesta, kaikkien Covid-19-hygieniaan liittyvien toimenpiteiden, kuten maskien käyttö, fyysinen etäisyys, Thai Chana -alustan käyttö sisäänkirjautumisessa ja muut vastaavat säännöt, on tapahduttava missä tahansa kokoontuminen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/