Kymmenet laittomat rajanylittäjät pidätettiin Sa Kaeossa Thaimaan viranomaisten tehostaessa rajavalvontaa Covid19:n vuoksi

Sateo-

Useat lainvalvonta- ja rajavalvontavirastot ovat tehostaneet toimintaansa Sa Kaeossa pidättäen kymmeniä laittomasti rajaa ylittäviä Kambodžan kansalaisia.

Sa Kaeon viranomaiset, joita johti Burapha-asevoimien komentaja kenraalimajuri Tharaphong Malakham, pidättivät kymmeniä Kambodžan kansalaisia ​​pelkästään tänä viikonloppuna.

Suurin osa laittomista rajanylittäjistä on siirtotyöläisiä, jotka yrittävät tulla Thaimaahan töihin. Thaimaa on pitänyt rajansa tiukasti suljettuna kuukausia Covid19-tilanteen vuoksi. Varapääministeri Prawit määräsi äskettäin tehostamaan rajanylitysten valvontaa estääkseen laittomien siirtolaisten mahdollisen tuomisen Covid19-koronaviruksen Thaimaahan.

Thaimaassa ei ole todettu yhtään vahvistettua virustapausta paikallisesti yli 55 päivän aikana. Myös Kambodža on menestynyt hyvin, ja Thaimaa aikoo käynnistää uusia toimenpiteitä ulkomaisten työntekijöiden tuomiseksi Kambodžasta, Laosista, Myanmarista ja Malesiasta laillisesti. Kaikkien ulkomaalaisten työntekijöiden on kuitenkin läpäistävä karanteeni ja asianmukainen Covid19-testaus.

Kenraalimajuri Tharaphong sanoi, että yksi suurimmista huolenaiheista Sa Kaeossa on Ta Prayhan alue. Viranomaiset ovat asettaneet tietarkastuspisteitä ympäri aluetta. He tekevät myös yhteistyötä kylävanhinten ja terveydenhuollon vapaaehtoisten kanssa ilmoittaakseen alueella olevista tuntemattomista. Metsänvartijat työskentelevät myös estääkseen laittomat siirtolaiset, jotka ovat turvautuneet kulkemaan polkuja metsän läpi yrittääkseen ohittaa rajakyliä ja tarkastuspisteitä.

Tharaphong kertoi myös, että viranomaiset keskittyvät pysäyttämään salakuljetukseen osallisina olevia Thaimaan kansalaisia, joille maksetaan yleensä 3000 bahtia henkilöä kohden laittomien siirtolaisten onnistuneesta salakuljetuksesta rajan yli ja muihin osiin maata. Suurin osa ulkomaalaisista työntekijöistä salakuljetetaan Keski-Thaimaahan erilaisiin maatalous-, teollisuus- ja rakennustöihin, hän lisäsi.

Kuvan luotto 77kaoded

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/