Epäilty rattijuoppo tappoi nuoren moottoripyöränkuljettajan Pattayan alueella

Banglamung-

Banglamungin poliisin mukaan nuori moottoripyöränkuljettaja kuoli tänä aamuna törmättyään sitänin, jota oli ajanut väitetysti päihtynyt kuljettaja.

Nongpruen poliisin everstiluutnantti Teetat Tarunjan sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 2 aamuyöllä Pattanakarn Roadilla. Video tapauksesta on alla.

https://youtu.be/WDzyPhG1gMU

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman miehen makaamassa maassa pahoin vaurioituneen, noin 30-vuotiaan moottoripyöränsä läheltä. Hän sai vakavia vammoja, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Sedanin kuljettaja, 28-vuotias Phonchai Wongtem, odotti poliisia tapahtumapaikalla. Hän oli vahingoittumaton.

Phonchai kertoi poliisille olevansa paikallinen nyrkkeilyvalmentaja. Hän kertoi juoneensa oluita yksin ennen ajoa, mutta kiisti olevansa vakavasti vammainen tai päihtynyt.

Phonchai väitti, että tuntematon valkoinen valo sokaisi hänet tilapäisesti, ennen kuin tajusi törmäsensä moottoripyörään ja törmäsensä sitten valopylvääseen.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten, ja poliisi pidätti Phonchain ja toimitti hänet poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/