Thaimaan pääministeri sanoo, että yleisön turvallisuus on etusijalla

BANGKOK – Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha on kiittänyt yleisöä valppaudesta – diplomaatin tapauksesta, joka pyysi viettämään karanteeniaan yksityisessä asunnossa, sanoen, että tämä auttaa parantamaan tautien hallinnan tehokkuutta, ja pyytää Suuren yleisön on pysyttävä luottavaisena siitä, että hallitus pitää kansalaisten turvallisuutta ensisijaisena tavoitteenaan.

Hallituksen tiedottaja Narumon Pinyosinwat kertoi eilen Thaimaan lehdistölle, että pääministeri ja puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on kiittänyt suurta yleisöä valppaudesta ja tukemisesta hallituksen toiminnalle COVID-19:n leviämisen hillitsemiseksi.

Pääministerin huomautukset ovat vastauksena Bangkokissa sijaitsevassa asuntohuoneistossa sattuneeseen tapaukseen, jossa asuntojen juristitoimisto kieltäytyi päästämästä Bangkokissa sijaitsevaa palaavaa diplomaattia eristyä asuntoon 14 päivän ajan sertifioidun karanteenitilan sijaan.

Hallituksen tiedottaja sanoi, että asiaan liittyvät virastot ottavat käyttöön uusia, varovaisempia sääntöjä maahan tulevien diplomaattien ja liikemiesten osalta, ja ensisijaisena tavoitteena on suuren yleisön turvallisuus ja hyvinvointi.

Ulkoasiainministeriö lähetti Thaimaan edustustoille 14. heinäkuuta ilmoitukset, joissa diplomaattisia edustustoja, konsuliedustustoja ja kansainvälisiä järjestöjä noudattavat tiukasti 14 päivän karanteenia Thaimaahan saavuttuaan tilan leviämisen estämiseksi. COVID-19:stä. Tämä sääntö on ollut voimassa XNUMX. heinäkuuta lähtien.

Diplomaateille ja heidän mukanaan oleville perheenjäsenille tehdään nyt COVID-19-puikkotesti Real-Time PCR-menetelmällä saapuessaan Thaimaahan lentokentälle. Hallitus pohtii nyt diplomaatteihin liittyvien taudintorjuntatoimenpiteiden tehokkuutta. Ulkoministeriö ilmoittaa tulevista sääntöjen muutoksista ulkomaille ja kansainvälisille järjestöille.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/