Rayongin kuvernööri sanoo, että kaikki provinssin koulut avautuvat uudelleen maanantaina Covid-19-pelkotuksen jälkeen

Rayong-

Rayongin kuvernööri ilmoitti, että hän oli määrännyt kaikki 274 maakunnan koulua avaamaan uudelleen maanantaina 20. heinäkuuta.

Tämä on seurausta lauantaina 11. heinäkuuta tapahtuneesta tapauksesta, jossa egyptiläinen sotilas rikkoi itsekaranteenin sääntöjä hotellissa ja meni ostoskeskukseen aiheuttaen yleistä pelkoa. Tuhansia ihmisiä testattiin, ja kaikki maakunnan koulut suljettiin varotoimista. Lehdistöaikaan mennessä yhdelläkään henkilöllä ei ole ollut positiivista Covid-19-testiä, ja monet ovat varotoimista neljäntoista päivän karanteenissa.

Kuvernööri Surasak Chareonsirichote puhui tänään lehdistölle ja sanoi, että maakunnan on palattava normaaliin elämäänsä, eikä se voi elää pelossa. Hän kommentoi, kuinka suurimmalla osalla kouluista ei ollut mitään yhteyttä tapahtumaan tai ne olivat sen kauppakeskuksen läheisyydessä, jossa sotilas vieraili.

Rayongin viranomaiset ovat kehottaneet kotimaan turisteja palaamaan maakuntaan ja korostaneet, ettei vaaraa ole ollut useaan päivään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/