Rayongin korkeat virkamiehet vahvistavat, että maakunta on turvassa Covid19:ltä ilman matkakaranteeneja, tarkastuspisteitä tai muita sääntöjä

Rayong

Rayongin maakunnan korkeat virkamiehet sekä kansanterveysministeriön virkamiehet ovat kertoneet Thaimaan yleisölle, että huhut Covid-19-tarkastuspisteistä, karanteeneista, yritysten joukkosulkemisesta ja muista toimenpiteistä ovat vääriä.

Pääministeri Prayut Chan-O-Cha ja muut viranomaiset vierailevat Rayongissa osoittamassa, että se on turvallista

Lisäksi yksi korkea virkamies meni niin pitkälle, että sanoi, että jos joku saisi Covid19:n maakunnassa, hän maksaisi tälle henkilölle henkilökohtaisesti 100,000 XNUMX bahtia.

Provinssi kamppailee edelleen toipumisesta sen jälkeen, kun egyptiläinen sotilas rikkoi karanteenisääntöjä viime lauantaina 11. heinäkuuta ja meni ostoksille. Sen jälkeen tuhansia ihmisiä on testattu Covid19-viruksen varalta, ja heidän on katsottu olevan miehen kontakteja. Toistaiseksi yksikään ei ole ollut positiivinen, vaikka monet ovat edelleen karanteenissa. 43-vuotiaan miehen XNUMX riskikontaktia, mukaan lukien hänen henkilökohtainen taksinkuljettajansa, ovat kaikki olleet negatiivisia.

Tapaus on johtanut siihen, että Thaimaan hallitus on mukauttanut sääntöjä niin sanottujen ulkomaalaisten etuoikeutettujen ryhmien osalta. Tämä sisältää armeijat, diplomaatit, lentohenkilöstön ja muut luokat, joilla oli poikkeuksia maiden tiukkojen valtion karanteenipolitiikkojen suhteen.

Rayong näki jopa yhdeksänkymmentä prosenttia turisteihin liittyvien varausten peruuntumisesta tapahtuman jälkeen. Tapaus vaikutti voimakkaasti myös suosittuun Koh Sametin saareen ja läheiseen Pattayaan, vaikka sotilas ei käynyt kummallakaan alueella.

Rayongin maakunnan hallintoorganisaation toimitusjohtaja Piya Pitutecha oli niin positiivinen, että kukaan ei saanut maakunnassa Covid19-koronavirustartuntaa, että hän tarjosi henkilökohtaisesti 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antoi positiivisen tuloksen, kansanterveysministeriön todisteilla.

Kansanterveysministerin apulaisministeri Satit Pitutecha puolestaan ​​sanoi, ettei Rayongissa vieraileville ole pakollisia neljäntoista päivän karanteenia. Hän sanoi myös, että Rayongin asukkailla ei ollut pakollista neljäntoista päivän karanteenia maakunnasta poistumisesta. Hän kertoi puhuneensa kuvernöörien kanssa eri puolilla maata vakuuttaakseen heille, että maakunta on turvallinen ja ettei hän asettaisi rajoituksia Rayongin vierailijoille, ellei henkilö ollut suora riskikontakti egyptiläisen sotilaan kanssa. Hän lisäsi, että kaikki kontaktit oli tunnistettu ja ne olivat jo karanteenissa, joten yleisölle tai turisteille ei aiheutunut vaaraa.

Rayongin viranomaiset ilmoittivat myös, että ostoskeskus, jolla egyptiläinen sotilas vieraili, desinfioitiin perusteellisesti ja on sittemmin avattu uudelleen ja on täysin turvallinen. Hotelli, jossa sotilas yöpyi, pysyy kuitenkin suljettuna, sillä tutkinta karanteenin rikkomisesta jatkui.

Thaimaa on kestänyt yli 19 päivää ilman yhtään uutta vahvistettua paikallisesti leviävää CovidXNUMX-tapausta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/