Thaimaan johtava lääkäri varoittaa Covid-19:n toisen aallon mahdollisuudesta, jos Thaimaa lieventää rajarajoituksia ja valvontaa

BANGKOK – Siriraj-sairaalan lääketieteellisen tiedekunnan dekaani, professori tohtori Prasit Watanapa on ilmaissut mielipiteensä, että Thaimaa on alttiina COVID-19-infektion toiselle aallolle kansainvälisesti jatkuvan pandemian vuoksi, ja kehottaa kaikkia työhön. yhdessä suojautuakseen taudilta.

Tohtori Prasit paljasti tilastot COVID-19:stä maailmanlaajuisesti, mikä osoittaa, että tartunta on edelleen leviämässä, ja lisäsi, että monet maat kohtaavat jo toisen aallon tai tartuntojen puhkeamisen. Vaikka hän myönsi, että Thaimaassa ei ole havaittu uutta tartuntaa yli 50 päivään, hän vakuutti, että se ei tarkoita, että maa olisi vapaa taudista tai oireettomista kantajista.

Viimeaikaisten tapausten takia Egyptin sotilas, jolla on virus, matkustaa Rayongin maakunnan läpi, ja Sudanin suurlähettilään lapsi, dekaani kehotti tiukempia toimenpiteitä maahan saapuvien, erityisesti laittomasti saapuvien suhteen. Hän viittasi erityisesti maarajojen rajavalvontaan ja lähimaat sekä asianomaisten virastojen viimeaikaiset pyrkimykset pitää laittomat siirtolaiset poissa.

Lääkäri ilmaisi kuitenkin luottamusta thaimaalaisten kurinalaisuuteen ja kykyyn ylläpitää hyviä käytäntöjä, kuten maskien käyttöä, sosiaalista etäisyyttä ja rekisteröitymistä Thai Chana Covid-19 -jäljitysalustaan. Hän on antanut Facebookin livekeskusteluissa useita varoituksia ihmisistä, jotka ovat antaneet vartionsa, ja rohkaissut Thaimaan väestöä pysymään valppaana ja olemaan pudottamatta maskia tai fyysistä etäisyyttä ennen kuin rokote löytyy.

Tohtori Prasit on antanut useita ankaria varoituksia koko Thaimaan Covid-19-tilanteen aikana, mukaan lukien maaliskuussa, kun hän ennusti Thaimaassa olevan 350,000 7,000 tartuntaa ja noin 15 XNUMX kuolemaa huhtikuun XNUMX. päivään mennessä, jos Thaimaa ei hallitse tautia kunnolla. Hän oli myös yksi ensimmäisistä, jotka vaativat kaikkien ulkomaisten vierailijoiden kieltämistä maaliskuussa ja totesi, että on liian riskialtista sallia rajojen avaaminen. Huhtikuussa hän varoitti, että henkilöstön joukkopako pääasiassa viihdepaikoista ja punaisten lyhtyjen alueilta Pattayasta, Bangkokista ja Phuketista lähtemään kotiprovinsseihinsa johtaisi suureen toiseen epidemiaan. Kesäkuun puolivälissä, ennen kuin Thaimaa poisti riskialttiimpia yrityksiä, kuten hierontaliikkeitä, baareja ja yökerhoja ja vastaavia kokoontumispaikkoja koskevat rajoitukset, hän varoitti, että toinen tartuntaepidemia olisi "väistämätön", jos rajoitukset poistettaisiin, vaikka se johtaisi pikemminkin aluekohtaisiin rajoituksiin. sitten koko maa.

Tohtori Prasit on myös sanonut, että hän uskoo viruksen pääepidemian jatkuvan maailmanlaajuisesti ainakin marraskuuhun asti, maaliskuussa antamissaan lausunnoissa, joissa hän sanoi, että virus kestää hänen mielestään noin yhdeksän kuukautta. Hän on vastustanut lujasti "VIPS"-vapautuksia, kuten egyptiläinen sotilas tai Sudan Girl, ja varoitti, että hallituksen on kohdeltava kaikkia tasapuolisesti viruksentorjuntatoimien suhteen riippumatta heidän "eliitti"-statuksestaan ​​tai toisen taudinpurkauksen riski.

Thaimaassa on tiukan lähes neljän kuukauden erilaisten sulkemisten ja yritysten sulkemisten, rajojen sulkemisten, ulkonaliikkumiskieltojen, kotimaan matkustusrajoitusten, hygieniatoimenpiteiden ja muiden rajoitusten aikana kuollut 58 ihmistä ja vain yli 3,200 19 Covid-XNUMX-tapausta, joista monet tuotiin ulkomailta. lehdistön ajasta.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto Pattaya News -tiimin lisämateriaalilla

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/