CAAT kieltää kaikki kauttakulkulennot, joissa on Covid-19-tartunnan saaneita matkustajia, kun Kiina kielsi väliaikaisesti kaksi thaimaalaista lentoyhtiötä

Bangkok-

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) on kieltänyt kaikki kauttakulkulennot, joissa on Covid-19-tartunnan saaneita matkustajia, koska Kiina kielsi väliaikaisesti kaksi thaimaalaista lentoyhtiötä sen jälkeen, kun useiden matkustajien kerrotaan olevan positiivisia saapuessaan Kiinaan.

Lentoyhtiöt Thai AirAsia X ja Thai Lionair lensivät aiemmin tässä kuussa Jakartasta ja Kuala Lumpurista ja pysähtyivät Bangkokissa kauttakulkua varten vain saadakseen oikeudet lentää Kiinaan. Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen tai CCSA:n mukaan matkustajia ei poistunut koneesta tai he eivät olleet alttiina väestölle. Tapaus aiheutti hämmennystä Thaimaan sosiaalisessa mediassa, ja jotkut väittivät, mikä on valheellista, matkustajien tulleen suoraan Thaimaasta. CCSA:n mukaan matkustajia ei noussut koneeseen tai he olivat Thaimaasta.

Lennot olivat XJ808 ja SL117, Kuala Lumpurista ja Jakartasta Bangkokin Don Mueangin lentokentän kautta Tianjiniin ja Guangzhouhun Kiinaan.

Tämän seurauksena Kiina on väliaikaisesti kieltänyt Thai Airasia X:n ja Thai Lionairin lennot. On epäselvää, kuinka kauan kielto kestää, mutta Kiinan on kerrottu olevan tyytyväinen Thaimaan välittömiin toimiin. Uusi sääntö edellyttää, että kaikilla Thaimaassa kauttakulkumatkalla matkustavilla matkustajilla tulee olla ilmaista Covid-19-todistusta riippumatta siitä, lähtevätkö he maihin.

Suurin osa Bangkokissa tällä hetkellä läpikulkua olevista lennoista on paluutatyylisiä lentoja, CCSA totesi, eikä yksikään matkustaja, jolla ei ole asianmukaista lupaa, saa poistua ja saapua Thaimaahan. Uusi vaatimus, jonka mukaan jokaisen matkustajan on oltava Covid-19-vapaa, jopa kauttakulkumatkalla, voi vaikeuttaa joidenkin matkustajien lentämistä Thaimaan kautta, CCSA myönsi, mutta se on varotoimenpide, johon on ryhdyttävä.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/