Sähköyhtiön työntekijä loukkaantui vakavasti sähköiskusta ja putoamisesta Si Rachassa

Si Racha-

Paikallisen sähköyhtiön 36-vuotias työntekijä järkyttyi vakavasti ja kaatui ja sai vakavia vammoja työskennellessään viisi metriä maanpinnan yläpuolella tänä aamuna Si Rachassa.

Mies, joka tunnetaan nimellä Mr. Adisak Bunsong, 36, joka on Buengin provinssin sähköviranomaisen työntekijä, oli asentanut ja vaihtanut sähköjohtoja viisi metriä maanpinnan yläpuolelle tiellä 331 lähellä kylää numero 6, kun hän oli järkyttynyt.

Miehen työtoverit sanoivat sen tapahtuneen äkillisesti ja väittivät, että hän käytti asianmukaisia ​​varotoimia. He ilmoittivat lehdistölle, etteivät he olleet varmoja siitä, miten onnettomuus tapahtui. Prawayiang Thai Sirachan pelastustyöntekijät antoivat Bunsongille elvytystoimen paikan päällä ja hoitivat hänen vammansa ja kuljettivat hänet paikalliseen sairaalaan. Hän oli kriittisessä tilassa ja sai vakavia palovammoja sekä putoamiseen liittyviä vammoja.

Lehdistöstä lähtien Bunsong on edelleen Laem Chabangin sairaalassa hoidossa.

Kuvat: 77kao, Pattaya News -tiimin käännös ja artikkeli

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/