56-vuotias thaimaalainen valtiokaranteenissa Chonburissa julistettiin kuolleeksi sydänkohtauksen seurauksena

Chonburi-

56-vuotias thaimaalainen, joka oli hiljattain palautettu Intiasta, todettiin kuolleeksi eilen, kun hänet vietiin sairaalaan Chonburin osavaltion karanteenihuoneestaan, kertoo Center for Covid-19 Situation Administration tai CCSA. Kuolinsyy ei ollut Covid-19.

Mies, jonka nimeä CCSA ei antanut, saapui heinäkuun 10. päivänä Thaimaahan Intiasta ja alkoi 11. heinäkuuta ilmaista sairauden oireita, kuten runsasta hikoilua ja epämukavuutta. Hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, jossa todettiin, että hänellä oli sydäninfarkti, joka tunnetaan paremmin sydänkohtauksena. Potilaalla oli CCSA:n mukaan diabetes ja munuaissairaus.

Hänen vaimonsa oli tietoinen hänen kuolemastaan, ja hän kiitti karanteenihenkilöstöä ja lääkäreitä siitä, että he tekivät parhaansa pitääkseen hänen miehensä huolta ja viedäkseen hänet sairaalaan. Thaimaassa kaikkien kotimaahansa olevien Thaimaan kansalaisten on tehtävä pakollinen 19 päivän valtion karanteeni ennen kuin he voivat palata kotiinsa. Nämä varotoimet auttavat mahdollisesti estämään Covid-XNUMX:n leviämistä.

Valokuva: Covid-19-kuva

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/