Air-Finance Journal on saanut Thai Vietjetin vuoden käyttövuokrasopimuksen voittajaksi

Seuraava on Thai Vietjetin lehdistötiedote. Sisällä oleva materiaali on heidän omaa:

(Bangkok, 1. heinäkuuta 2020) -

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet on palkittu "Vuoden käyttövuokrasopimuksen" voittajalla 10 Airbus-lentokoneensa käyttövuokrasopimuksesta vuonna 2019. Nimi on listattu maailman arvostetun ilmailu- ja ilmailualan rahoitusalan lehden Annual Global Awards -palkintojen joukossa. Airfinance Journal.

 

Sopimus, joka allekirjoitettiin Vietjetin ja Novus Aviation Capitalin välillä heinäkuussa 2019, kattaa viisi lentokonetta (kolme A321-konetta ja kaksi A321neoa) vuonna 2019, kun taas viisi muuta lentokonetta on suunniteltu toimitettavaksi tänä vuonna.

 

Palkinnolla tunnustettiin Vietjetin kaupasta saadut edut, mukaan lukien rahoitusrakenteen joustavuus, vuokrasopimuksen houkutteleva hinnoittelu, toistuva dokumentaatio ja lentokoneiden toimitusaikataulu.

 

"Palkinto on tunnustus Vietjetin säälimättömistä ponnisteluista lentokoneiden rahoitustoiminnassa, mikä luo vahvan perustan lentoyhtiön kestävälle investoinnille ja uuden ja nykyaikaisen laivaston kehittämiselle tulevina vuosina., Sanoi Ho Ngoc Yen Phuong, Vietjetin varatoimitusjohtaja ja talousjohtaja.

 

Aiemmin Vietjet oli myös Airfinance Journalin 50 parhaan lentoyhtiön joukossa kahtena peräkkäisenä vuonna 2018 ja 2019 terveen rahoituksen ja toiminnan osalta. Se on luettelon ainoa vietnamilainen lentoyhtiö. Läsnäolo listalla osoitti lentoyhtiön positiiviset talous- ja kasvuindikaattorit maailman parhaiden lentoyhtiöiden joukossa.

 

Jatkuvasti yli 40 vuoden ajan julkaistu Airfinance Journal on markkinoiden johtava maailmanlaajuisen lentokone- ja ilmailualan talousjulkaisu, jonka pääkonttori on Lontoossa. Lehti sisältää tuoreimmat uutiset, analyysit ja tiedot ilmailualan rahoituksesta maailmanlaajuisesti, kattaen lentoyhtiöt, lentokentät, pankit ja rahoituslaitokset, leasingyhtiöt ja muut.

 

Maailman ainoa turvallisuus- ja tuoteluokitussivusto AirlineRatings.com on myöntänyt Vietjetille korkeimman turvallisuusluokituksen 7 tähdellä. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, ja niin edelleen viime vuosina.

 

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Vietjet keskittyy kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, ja se tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Maailman ainoa turvallisuus- ja tuoteluokitussivusto AirlineRatings.com myönsi lentoyhtiölle Vietnamin suurimmana yksityisenä lentoyhtiönä korkeimman turvallisuusluokituksen 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019. Airfinance Journal vuosina 50 ja 2018. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

 

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/